Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

«Παίζω πάντα για να νικάω»

Ο Γιώργος Σαμαράς γνωρίζει παίκτες της Ν.Κορέας οι οποίοι αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Σκωτία. Ξέρει ότι είναι επικίνδυνοι, αλλά πιστεύει ότι όλα εξαρτώνται από την απόδοση των Ελλήνων παικτών. Το ίδιο και ο Αβρααμ Παπαδόπουλος. 
 
«Παίζω πάντοτε για να νικήσει η ομάδα μου, ποτέ για να πάρω ένα βαθμό. Το αν μας κάνει όμως καιη ισοπαλία δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε από τώρα. Πρέπει να μπούμε με τη νοοτροπία να νικήσουμε, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να περιορίσουμε τα λάθη μας.» είπε ο άσος της Σέλτικ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του, Κι Σουνγκ-Γιονγκ. 

«Μετά από τον αγώνα με τη Ρέιντζερς ο προπονητής  ανακοίνωσε στην ομάδα ότι την επομένη θα αναχωρούσε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Κορέας. Όλοι οι παίκτες χειροκρότησαν, αλλά εγώ γύρισα από την άλλη το κεφάλι μου και του είπα ότι «από εδώ και πέρα είμαστε εχθροί». Φυσικά του έκανα πλάκα. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και ποδοσφαιριστής, που μπορεί να κάνει τη ζημιά, γι΄ αυτό πρέπει να τον προσέξουμε».

Ο Σαμαράς είπε επίσης:  «Η καριέρα του Παρκ μιλάει από μόνη της. Δεν θέλω όμως να μιλήσω ατομικά για παίκτες. Είναι μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά και να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Δουλεύει πολύ ομαδικά στην επίθεση και την άμυνα. Αυτό είναι και το κλειδί τους.Το δικό μας πλεονέκτημα είναι το ίδιο, δηλαδή η ομαδικότητα. Οφείλουμε να είμαστε επικεντρωμένοι σε όλους τους παίκτες και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Με ήττα στο πρώτο ματς, οι ελπίδες μειώνονται πολύ».

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Είναι ένα σημαντικό ματς και όλοι θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Νομίζω ότι διαθέτουμε τα στοιχεία για να πάρουμε  το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...