Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΕΡΤ: Ζωντανή μετάδοση του Μουντιάλ

Εκκίνηση αύριο 11 Ιουνίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ένα από τα δημοφιλέστερα, αν όχι το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ευρώπης. Η ΕΡΤ θα μεταδώσει σε αποκλειστικότητα ζωντανά και τους 64 αγώνες της διοργάνωσης, σε τηλεοπτική μετάδοση (ΝΕΤ, ΕΤ1) αλλά και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ Σπορ.
Παράλληλα οι φίλαθλοι θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από το διαδίκτυο όλους τους αγώνες από την ERTonline, ενώ όσοι είναι εκτός Ελλάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την πλατφόρμα της EBU, μέσω της οποίας λειτουργούν κανάλια για την απευθείας κάλυψη όλων των αγώνων, ενώ υπάρχει και το HD Channel, το κανάλι υψηλής ευκρίνειας.
Υπάρχουν διαθέσιμα δύο τηλεοπτικά κανάλια της EBU, το «2010 FIFA» και το «Countdown» από τα οποία το μεν πρώτο θα καλύψει όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τα γήπεδα της Ν. Αφρικής, το δε δεύτερο κανάλι θα μεταδίδει εκπομπές γύρω από τη διοργάνωση.
Από αυτά τα κανάλια δεν θα υπάρξει σχολιασμός των αγώνων, παρά μόνο ήχος και γραφικά στην αγγλική γλώσσα.
Το HD Channel παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης video σε ταχύτητα μετάδοσης 2Mbps σε full screen mode σε ανάλυση 1280x720p.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...