Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Με Ολαφ και Ματ απέναντι στην Μπέσα

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση τον τραυματία Βαλεριάνο, συνεχίστηκε την Τρίτη (20/7) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (22/7) με την Μπέσα, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μετά το 5-0 στα Τίρανα, θέμα «πρόκρισης» δεν τίθεται και έτσι ο Εβαλντ Λίνεν περισσότερο θα αντιμετωπίσει την αναμέτρηση στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Γ. Καραϊσκάκης» ως ευκαιρία για δοκιμές.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (20/7), ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Αλβανίας, την οποία αποτελούν οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Επστάιν, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Μιραλάς.

Σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, ο Λίνεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μέλμπεργκ και Ντάρμπισαϊρ, που ήταν τιμωρημένοι από πέρυσι. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (21/7), με την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι ανοιχτή στους εκπρόσωπους του Τύπου.

Τέλος, την Κυριακή (25/7, 19:00) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τον Εργοτέλη, κεκλεισμένων των θυρών, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...