Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Στα «κόκκινα» Ριέρα - Σένα!

Υπογράφει σήμερα ο Ριέρα, ακολουθεί ο Σένα, ενώ υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον Τζιοβίνκο της Γιουβέντους...
Εφτασε η μέρα για να ολοκληρωθεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης του Αλμπερτ Ριέρα, Ανχελ Καστέλ, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα αναμενόταν να φτάσει στην Αθήνα και το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση των Πειραιωτών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ισπανού αριστερού χαφ. Μετά τις χθεσινές επαφές των δύο πλευρών, υπήρχε διαφορά 500.000 ευρώ για τις ετήσιες αποδοχές του Ισπανού ποδοσφαιριστή (1,8 εκατ. ευρώ προσέφερε ο Ολυμπιακός, 2,3 εκατ. ευρώ ζητούσε η πλευρά του παίχτη), αλλά, όπως παραδέχονταν διοικητικές πηγές, από τη στιγμή που ο ατζέντης του Ριέρα αποφάσισε να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα, δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή. Μάλιστα, πρόσθεταν ότι ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων», Β. Μαρινάκης θέλει πάρα πολύ να πάρει τον Ριέρα στον Ολυμπιακό, καθώς τον θεωρεί ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και θεωρούσαν ότι με τα μπόνους (θα φτάσει η πρόταση στα 2 εκατ. ευρώ), θα επιτευχθεί συμφωνία.
Κάτι που αν συμβεί, τότε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα έρθει αμέσως στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Επιβεβαίωση για ΤζιοβίνκοΑπό την άλλη πλευρά, διοικητικές πηγές επιβεβαίωναν το ενδιαφέρον και για τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο της Γιουβέντους. Ολα ξεκίνησαν όταν ο ατζέντης του παίχτη, Ντ’ Αμίγκο, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε συναντηθεί με τον Β. Μαρινάκη, ρωτήθηκε από Ιταλούς δημοσιογράφους αν ο Τζιοβίνκο θα πάει στον Ολυμπιακό και αυτός απάντησε: «Υπάρχει μία πολύ καλή σχέση με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, η πρόταση κατατέθηκε κι αυτές τις δύο ημέρες θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα αποφασίσουμε».
Οι Πειραιώτες για το θέμα σχολίαζαν μεν ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά παραδέχονταν ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και περιμένουν να μάθουν τις απαιτήσεις της Γιουβέντους.
Βέβαια, δεν αποκλείεται ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται και στα άκρα και στον άξονα, να αποκτηθεί δανεικός, αφού θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της «Μεγάλης Κυρίας».
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ριέρα, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και στην απόκτηση του Μάρκος Σένα. Χθες, ο Ελληνας ατζέντης του παίχτη ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση των Πειραιωτών να περιμένει 2-3 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ισπανού αριστερού χαφ και μετά θα κλείσουν και τον 34χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ. Η διαφορά των 200.000 ευρώ που υπάρχει για τις ετήσιες αποδοχές του Σένα δεν θεωρείται ικανή για να χαλάσει τη συμφωνία.
Οσο για τον Τζενάρο Γκατούζο και χθες ιταλικά, αλλά και αγγλικά δημοσιεύματα επέμεναν ότι είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του.
Από τη διοίκηση διευκρίνιζαν ότι για να γίνει αυτή η μεταγραφή, οι ετήσιες αποδοχές του Ιταλού μέσου θα πρέπει να πέσουν στο 1,5 εκατ. ευρώ και θα έχει πιθανότητες υλοποίησης, μόνο αν «στραβώσει» η υπόθεση με τον Ριέρα και θέλουν οι «ερυθρόλευκοι να κάνουν ρελάνς με ένα «βαρύ όνομα»».
Για τις θέσεις των αμυντικών χαφ, πάντα στα υπόψη είναι και οι Εντιαγέ, Τζιόλης.
Στη χθεσινή προπόνηση πήγαν στου Ρέντη ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης και ο στενός του συνεργάτης Σ. Κομινάκης και είχαν συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας (Νικοπολίδης, Ντουντού, Τοροσίδης), όπου τους ανακοίνωσαν τον εσωτερικό κανονισμό με τα πριμ της νέας περιόδου, στα οποία υπάρχει μία μικρή αύξηση. Πάντως, έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα πειθαρχίας και τονίστηκε στους αρχηγούς ότι οι παίκτες πρέπει να είναι απολύτως τυπικοί στις υποχρεώσεις τους. Ο Β. Μαρινάκης τους είπε ότι θέλει από όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και ότι αυτός και η διοίκηση του συλλόγου θα είναι δίπλα τους.
?Ο Βαλεριάνος υπέστη στροφική κάκωση αριστερού γόνατος με διάταση έσω πλαγίου και μερική ρήξη και θα μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...