Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Στην Αυστρία για σκληρή δουλειά οι παίκτες της ΑΕΚ

Αθήνα
Για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τρίτης η αποστολή της ΑΕΚ, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες του να εμφανίζονται έτοιμοι για σκληρή δουλειά και μία καλύτερη φετινή σεζόν.

«Η ατμόσφαιρα και η προπόνηση είναι διαφορετική. Όλοι οι παίκτες έχουν δείξει σοβαρότητα και όρεξη από την αρχή της προετοιμασίας. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι και καλοί γίνεται από την αρχή.

»Θέλουμε να κάνουμε καλή προετοιμασία, χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης, που δεν θέλησε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα μεταγραφική, αφήνοντας, πάντως, ανοιχτό το ενδεχόμενο της απόκτησης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ:

«Περιμένουμε να δούμε. Ο πρόεδρος προσπαθεί να κάνει μια μεταγραφή. Ντιόπ ή κάποιος άλλος, θα δούμε...».

Ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κάρλος Αραούχο, οι σχέσεις του οποίου με τη διοίκηση της ομάδας είναι τεταμένες μετά το αίτημά του να φύγει άμεσα:

«Έχουμε μιλήσει 2-3 φορές με τον Αραούχο. Προσπάθησα με διαφορετικούς τρόπους. Τον πίστεψα και τον πιστεύω ακόμη πως έχει προσωπικό πρόβλημα και δεν θέλω να πιστεύω κάτι άλλο. Ο τρόπος που ο μάνατζέρ του προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του είναι απαράδεκτος.

»Θα δούμε αν θα χρειαστούμε τελικά αντικαταστάτη του, έχουμε 2-3 παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση. Αν χρειαστεί, θα πάρουμε κι άλλον».

Για την προετοιμασία που ξεκινά μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Παντελής Καφές, που αναφέρθηκε και στην επιστροφή των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα:

«Η περίοδος προετοιμασίας έχει πολλή κούραση και μπαίνουν οι βάσεις. Κάθε χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία. Τα φιλικά που θα δώσουμε στη συνέχεια θα είναι ένα καλό τεστ, για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

»Ο Νίκος και ο Τραϊανός ενισχύουν την ομάδα αγωνιστικά και θα συμβάλουν κι αυτοί ώστε να υπάρχει μια καλή λειτουργία για τα αποδυτήρια».

Η αποστολή είναι 28μελής και σε αυτή δεν περιλαμβάνεται ο Αραούχου, που έχει ζητήσει την άμεση αποδέσμευσή του και κατέθεσε εξώδικο για οφειλές 50.000 ευρώ, ενώ αρνείται και να προπονηθεί.

Μάλιστα κλήθηκε ήδη σε απολογία από την ΠΑΕ και αν οι άνθρωποι της ΑΕΚ το κρίνουν σκόπιμο, θα απευθυνθούν και στη FIFA.

Στην προετοιμασία δεν θα συμμετέχουν και οι Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Γιαχάγια, Χέρσι, Ιορντάκε και Γκερέιρο, που παρέμειναν για προπονήσεις στην Αθήνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Λούκατς, Μοσχονάς, Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Εντερ, Παυλής, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Ιντζόγλου, Νταντόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...