Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Πέντε φιλικά επί γερμανικού εδάφους θα δώσει ο ΠΑΟΚ

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μπαντ Μπρουγκενάου (120 χλμ. από τη Φραγκφούρτη) βρίσκεται από χθες η ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της ως τις 21 Ιουλίου. Ο ιταλός τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά κ. Μάριο Μπερέτα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ιβιτς, Κρέσιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα, Αθανασιάδη, Γεωργίου, Γλύκο, Κουτζαβασίλη, Κουτσιανικούλη, Μίλιεβιτς, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σκέμπη και Φωτάκη.
Την Παρασκευή θα ενσωματωθούν στην αποστολή οι διεθνείς Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, ενώ ο χιλιανός διεθνής αμυντικός Πάμπλο Κοντρέρας θα ταξιδέψει στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα. Επί γερμανικού εδάφους ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια. Με τις Μπαντ Μπρουγκενάου, Ερφουρτ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν, ενώ λίγο προτού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει την Οφενμπαχ (17/7) και τη Νυρεμβέργη (20/7). Κατά τη χθεσινή αναχώρηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ. Μπερέτα αναφερόμενος στους Βερόν, Αραμπατζή και Αμπουμπακάρι οι οποίοι κόπηκαν από την αποστολή τόνισε ότι « το καλύτερο γι αυτούς θα είναι να να συνεχίσουν την καριέρα τους σε κάποια άλλη ομάδα όπου θα έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, επειδή στη θέση που αγωνίζονται ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς παίκτες ».

Εξάλλου, ο κορυφαίος παίκτης του Δικέφαλου την περασμένη αγωνιστική περίοδο Αντελίνο Βιειρίνια υπογράμμισε ότι η προετοιμασία θα είναι προσαρμοσμένη στις υποχρεώσεις που έχει ο ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφερόμενος στο καινούργιο το οποίο θα φέρει στην ομάδα ο ιταλός τεχνικός κ. Μπερέτα που διαδέχτηκε τον Πορτογάλο κ. Φερνάντο Σάντος, τόνισε ότι η αλλαγή στον πάγκο ισοδυναμεί με αλλαγή φιλοσοφίας στον αγωνιστικό χώρο την οποία η ομάδα θα προσπαθήσει να αφομοιώσει μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στη Γερμανία. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (κλήρωση 16/7) στις 27 ή 28 Ιουλίου και ρεβάνς 3 ή 4 Αυγούστου. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του 20χρονου ιταλοαργεντινού επιθετικού Φερνάντο Φορεστιέρι, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην ισπανική Μάλαγα, ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν από κοινού στην Τζένοα και στην Ουντινέζε.

ΦΩΤΟ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αισιοδοξεί ότι με τα φιλικά στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ θα αφομοιώσει τη φιλοσοφία του νέου προπονητή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...