Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Παρατηρήσεις σε έντονο ύφος του Μπάγεβιτς στον Μανωλά

Την «κατσάδα» του Ντούσαν Μπάγεβιτς άκουσε την Τετάρτη ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός αμυντικός τα... άκουσε από τον τεχνικό της ΑΕΚ επειδή καθυστέρησε να ακούσει κάποια εντολή του, ενώ είχε προηγουμένως ακούσει και τις παρατηρήσεις του Δημήτρη Μπουρουτζίκα για τον τρόπο που εκτελούσε τις ασκήσεις.

Ειδικότερα, σε μια διακοπή της προπόνησης της Τετάρτης, ο Μπάγεβιτς είπε στους ποδοσφαιριστές να πιούν νερό πριν συνεχίσουν. Ωστόσο ο Μανωλάς καθυστέρησε, επειδή άκουγε τις παρατηρήσεις του Δημήτρη Μπουρουτζίκα, ο οποίος τού ζητούσε σε έντονο ύφος να είναι πιο σοβαρός και να πιέζει τον εαυτό του για τη σωστότερη εκτέλεση του προγράμματος.

Αυτό είχαν ως συνέπεια να πάει ο Μανωλάς να πιει νερό, την ώρα που οι υπόλοιποι επέστρεφαν για τις ασκήσεις. Αυτό υπέπεσε στην αντίληψη του «Ντούσκο».

«Να έπινες νερό μαζί με τους άλλους. Δεν μπορεί να περιμένει όλη η ομάδα εσένα» του είπε και και τού ζήτησε να είναι πιο αφοσιωμένος στη δουλειά του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (μεσοαμυντικοί και μεσοεπιθετικοί) κι ακολούθησαν ασκήσεις ανάλογα με τις θέσεις τους. Με τους μεσοαμυντικούς ασχολήθηκε ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο οποίος ζήτησε γρήγορες πάσες και καλή εφαρμογή του τεχνητού οφσάιντ και με τους μεσοεπιθετικούς ο Μπάγεβιτς, ο οποίος έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα των φάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...