Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανανέωσε μέχρι το 2013 με ΑΕΚ ο Τζιμπούρ

O Ράφικ Τζιμπούρ συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2013, ύστερα από συνάντηση των δυο ανδρών στα γραφεία της ΠΑΕ. Το συμβόλαιο του 26χρονου Αλγερινού επιθετικού λήγει κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι και οι δυο πλευρές συμφώνησαν για διετή επέκταση της συνεργασίας.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ.

Ο Τζιμπούρ είχε καθαρές ετήσιες αποδοχές 600 χιλιάδων ευρώ και με το νέο συμβόλαιο, θα εισπράττει (από το 2011) ετησίως 700.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους για κατάκτηση πρωταθλήματος ή συμμετοχή σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Τζιμπούρ στις 31 Αυγούστου 2008. Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε συμφωνήσει τότε με τον μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου, Κ.Τσακίρη στα 3,1 εκ. ευρώ.Ο Αλγερινός σε δυο σεζόν στην ΑΕΚ έπαιξε σε 48 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε 15 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...