Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς οπαδούς ο ΠΑΟ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Μόνο οπαδοί του Αρη θα είναι το Σάββατο στο Κλ. Βικελίδης
Αρνητική ήταν η απάντηση του αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στο αίτημα του ΠΑΟ για εισιτήρια στον αγώνα με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το Σάββατο.
Μόνο οπαδοί του Αρη θα είναι το Σάββατο στο Κλ. Βικελίδης Οι "κίτρινοι" γνώριζαν ότι λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ δε θα μπορούσε η αστυνομία να διαθέσει δυνάμεις για να αποφευχθούν πιθανά έκτροπα και γι' αυτό περίμεναν την αρνητική της απάντηση στο "πράσινο" αίτημα.
Έτσι ο αγώνας θα γίνει μόνο με φίλους του Άρη, το Σάββατο, και αντίστοιχα στον β΄ γύρο, μόνο με φίλους του ΠΑΟ.
Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ο Οριόλ Λοθανό στην Ισπανία και ιδίως στην πόλη του, στη Σανταντέρ
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «El Diario Montanes» παραδέχεται ότι έχει αφήσει ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς του στη Ρασίνγκ, αλλά παράλληλα μιλά με εγκωμιαστικά λόγια για τον Άρη και τους φιλάθλους του:
«Οι οπαδοί του Άρη είναι απίστευτοι. Σε κάθε μέρος που παίζουμε ταξιδεύουν 7.000 άτομα και οι οπαδοί του Άρη είναι εξαιρετικοί. Φωτοβολίδες, έντονοι θόρυβοι, τραγούδια... Βλέπετε είναι κάτι σαν θρησκεία» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ επανέλαβε ότι: «ο στόχος του Άρη είναι η είσοδος στην πρώτη πεντάδα, προκειμένου να δούμε μετά ποιές ομάδες θα παίξουν στο Τσάμπιονς λιγκ».
Ο 29χρονος αμυντικός τόνισε ότι νιώθει χαρούμενος και τυχερός γιατί πέτυχε το γκολ της νίκης μέσα στην Καβάλα, ενώ όταν ρωτήθηκε αν μιλάει ή καταλαβαίνει απάντησε:
«Κάποια πράγματα ναι τα καταλαβαίνω. Λέξεις για να ζητήσω και να καταλάβω κάποια πράγματα στο γήπεδο. Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ ελληνικά αυτό είναι πιο δύσκολο. Ακόμα και να διαβάζεις. Για να καταλάβετε υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τρόποι για να γράψει κάποιος το... ι».
Η τελευταία αυτή φράση του αποτελεί και τον τίτλο της συνέντευξης της ισπανικής εφημερίδας!
♦ Αύριο ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, ενώ αναμένονται οι διεθνείς (Ναφτί, Τσεσνάουσκις, Σηφάκης, Βανγκέλι) και ο Τόνι Κάλβο που είναι με άδεια στην Ισπανία.
♦ Οι "κίτρινοι" δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε διαψεύδουν πληροφορίες σχετικά με ενδιαφέρον για τον Ματ Μουσιλού, απ' το Κονγκό, 28 ετών, που φέτος έπαιξε στη Μπουλόν, αλλά και για τον Μάουρο Ροζάλες, 29 ετών, που ανήκε στη Ρίβερ Πλέιτ και τώρα είναι ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...