Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλική νίκη (3-0) του Εργοτέλη επί της Χερσονήσου

Με 3-0 νίκησε ο Εργοτέλης την Χερσόνησο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό του Παγκρήτιου. Δύο γκολ πέτυχε ο Ορφανός στο 52ο λεπτό με κεφαλιά από κόρνερ του Φραγκουλάκη και στο 65ο με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό με τους Ρομάνο και Μπούντιμιρ. Ενδιάμεσα ο Ραπτάκης με αυτογκόλ έκανε το 2-0 για τους νικητές.

Ο Εργοτέλης ήταν σαφώς ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε από την Χερσόνησο, με εξαίρεση τη φάση του 87ου λεπτού, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καλογέρη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης (46’ Αθανασίου), Γιαλούσης (λ.τ. 30’ Μπερτόσα), Αλεξόπουλος (46’ Σαρρής), Βίσιο, Ρουμπάκης (76’ Σιάκκας), Τζούνιορ (46’ Μπέτο), Ολίσε, Ορφανός, Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Χαντί (46’ Φραγκουλάκης).
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Καλομοίρης, Μασέλης, Τζιράκης, Ραπτάκης, Αραβιάκης, Ανωγειανάκης, Βλάχος (77’ Αριστεινίδης), Φιλιππάκος (46’ Γκιάτας), Καλογέρης, Γιακουμάκης (70’ Μυλωνάς), Τεπετός (70’ Στρατίγης).

Η Δόξα 2-0 τις ρεζέρβες του Πανσερραϊκού

Η Δόξα Δράμας νίκησε τους αναπληρωματικούς του Πανσερραϊκό 2-0, σε φιλικό ματς του οποίου οι εισπράξεις θα διατεθούν για την αποκατάσταση του άτυχου  ποδοσφαιριστή Βάιου Καρίνογλου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο.  Και τα δύο γκολ των «μαυραετών» πέτυχε ο Μαρκόφσκι στο 16ο και στο 24ο λεπτό. Ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι στο 39’ σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Κοντού.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
: Σουλογάνης, Χατζηζήσης (60' Μπαξεβανίδης), Καρακώστας (70' Μανουσαρίδης), Βέρτζος (70' Μαραγκός), Γελαδάρης (70' Παπαδόπουλος), Μοσχάκης, Λίμα (70' Μελισσόπουλος), Γκονθάλεθ (60' Καρλόπουλος), Χλωρός (60' Τσιμπλίδης), Μαρκόφσκι, Χατζηπαντελίδης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα, Σαββίδης, Μουσικάκης, Βοσκόπουλος, Παντελιάδης, Βλασόπουλος, Μπρίτες (80' Παπαδόπουλος), Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου, Νταλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...