Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 10 εκατ. ευρώ για Νίνη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να καταβάλει στον Παναθηναϊκό 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιπροσωπεύει την οικονομική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνή μεσοεπιθετικού, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Αυτό γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η «Daily Mirror», η οποία και φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στην καριέρα του 20χρονου άσου των «πρασίνων».

Σύμφωνα με τη «Mirror» ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί τον Νίνη ως τον ιδανικό παίκτη για τη θέση του δημιουργικού επιθετικού μέσου και ουσιαστικά τον προορίζει για αντικαταστάτη του Πολ Σκόουλς, ο οποίος το Νοέμβριο θα κλείσει τα 36. Παράλληλα η εφημερίδα τονίζει ότι ήδη έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των «κόκκινων διαβόλων» και του Παναθηναϊκού, ενώ σημειώνει ότι ο Νίνης αποτελεί στόχο των Ρεάλ και Μίλαν. Βέβαια τονίζει ότι η μετεγγραφή εφόσον πραγματοποιηθεί να γίνει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Όσον αφορά το αφιέρωμα στον άσο του «τριφυλλιού», η «Mirror» αναφέρει ότι γεννήθηκε στη Χιμάρα το 1990, ότι έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και ότι είναι βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας. Τονίζει ακόμα ότι προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στον οποίο εντάχθηκε σε ηλικία 14 ετών και ότι μπορεί να αποδώσει και στη θέση του δεξιού επιθετικού ενδιάμεσου.

Γράφει ακόμα ότι το Δεκέμβριο του 2006 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα στον αγώνα με το Αιγάλεω. Το Φεβρουάριο του 2007 έγινε ο μικρότερος σε ηλικία Έλληνας παίκτης που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διρογάνωση και αναφέρεται το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λανς για το Κύπελλο UEFA.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι τη σεζόν 2007-2008 έμεινε εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού και ότι την επόμενη χρονιά δεν έπαιξε σε πολλά ματς με τον Χενκ Τεν Κάτε στον πάγκο των «πράσινων», όμως χαρακτηρίζει καθοριστική τη συμβολή του στην κατάκτηση του νταμπλ την περσινή περίοδο. Επισημαίνει ακόμα ότι συμπεριλήφθηκε από τον Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας που συμμετείχε στο Μουντιάλ, ενώ τονίζει ότι το 2007 ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας για παίκτες κάτω των 19 που κατετάγη δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος του τουρνουά.
Πάντως παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισαν ότι δεν έχουν δεχτεί πρόταση για τον Νίνη, ούτε έχουν ενδείξεις ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...