Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Νοκ άουτ ο Σπυρόπουλος

Χωρίς τον Νίκο Σπυρόπουλο θα ταξιδέψει η Εθνική Ελλάδας στο Ζάγκρεμπ για το ματς της Τρίτης (21:30) με την Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2012. Ο διεθνής αριστερός μπακ τραυματίστηκε λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πιθανότερος αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Σπυρόπουλος σε μια σύγκρουσή του με τον Μήτρογλου υπέστη διάταση του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική. Στο μεταξύ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο 25χρονος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.

Ο Φερνάντο Σάντος εναντίον της Κροατίας σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με σχήμα 4-2-3-1 ή 4-4-2, χρησιμοποιώντας τους παίκτες της μεσαίας γραμμής σε ευθεία. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τζιόλης και Καφές, όμως ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για το Ζάγκρεμπ, όπου την Τρίτη (21:30) θα αντιμετωπίσει στο «Μάξιμιρ» την Κροατία στο δεύτερο παιχνίδι της για την προκριματική φάση του EURO 2012. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...