Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Θ Χατζηθεοδώρου στην Παρτίζαν Βελιγραδίου

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες πολίστες, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν Βελιγραδίου. Ο 34χρονος περιφερειακός που στις 18 του περασμένου Αυγούστου ουσιαστικά εκδιώχθηκε από τον Ολυμπιακό μετά από παρουσία 15 ετών, συμφώνησε για ένα χρόνο με τη σερβική ομάδα.

Ο Χατζηθεοδώρου σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Παρτίζαν αποτελούσε για τον ίδιο όνειρο ζωής και είπε ότι αποχώρησε από μια κορυφαία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, για τον πλέον ιστορικό σύλλογο της Ευρώπης.

«Η Παρτίζαν θα είναι η καλύτερη εμπειρία της καριέρας μου. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα και να κερδίσω τίτλους αλλά και το πρωτάθλημα Ευρώπης. Ο αρχικός μου στόχος πριν διωχθώ από τον Ολυμπιακό ήταν να παίξω ακόμη μια σεζόν και να σταματήσω το πόλο. Τώρα πλέον είναι διαφορετικός, αφού θέλω να παίξω για πολλά ακόμη χρόνια».

Ο διεθνής πολίστας είναι ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα, καθώς έχει συνολικά κατακτήσει 27 τρόπαια:

* 1 πρωτάθλημα Ευρώπης
* 1 σούπερ καπ Ευρώπης
* 12 πρωταθλήματα Ελλάδας
* 11 Κύπελλα Ελλάδας
* 2 σούπερ καπ Ελλάδας

Με την Εθνική Ελλάδας οι κορυφαίες του στιγμές ήταν το χάλκινο μετάλλιο στο World League το 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005, καθώς και η τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...