Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Εξηγήσεις στους παίκτες του ΠΑΟΚ από τον Κωνσταντινίδη


Εξηγήσεις για τον εσωτερικό κανονισμό, που σήμερα μοιράστηκε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, έδωσε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος δώ και λίγες ημέρες έχει αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.
Mιλώντας στους παίκτες πριν τη σημερινή προπόνηση στη Σουρώτη, έδωσε διευκρινίσεις και για θέματα που αφορούν στις πληρωμές των τελευταίων τριών μηνών, που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.
Ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα αυτό είχε ο νέος τεχνικός διευθυντής  από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και υπεύθυνο οικονομικών Ηλία Βιολίδη, που έδωσε γι' αυτόν τον λόγο το παρών σήμερα στη Σουρωτή.
Για όλα τα θέματα της ομάδας, πάντως, θα πάρει θέση αύριο, στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης.
Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας:
"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 13.00, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Θόδωρου Ζαγοράκη και της Διοίκησης, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου (2ος όροφος) του γηπέδου της Τούμπας."
Αγωνιστικά:
Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά από το ρεπό της Κυριακής. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για το παιγνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...