Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κώστας Σπανίδης


Φτωχότερος είναι από σήμερα ο ελληνικός στίβος, αφού ο τεχνικός διευθυντής και αρχιπροπονητής του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Σπανίδης, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών.
Ο 51χρονος προπονητής έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη λωρίδα ασφαλείας του Εθνικού δρόμου στο ύψος του κόμβου του Προφήτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν την πρόσκρουση αισθάνθηκε προεμφραγματικό επεισόδιο και ειδοποίησε ο ίδιος ασθενοφόρο.

Αμέσως έσπευσαν διερχόμενοι για παροχή βοήθειας, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί νεκροψία. Προανάκριση διεξάγει το τμήμα τροχαίας Νέων Μουδανιών.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών και υπήρξε πρωταθλητής στη δισκοβολία με ατομικό ρεκόρ 60.00 μ. , επίδοση που παραμένει μεταξύ των δέκα κορυφαίων όλων των εποχών στη χώρα μας. Διετέλεσε προπονητής μεγάλων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, μεταξύ των οποίων η Τασούλα Κελσίδου που στην καριέρα της κατέκτησε δύο Ολυμπιακά και τρία παγκόσμια μετάλλια, η Κατερίνα Βόγγολη, ο Σάββας Πανάβογλου, ο Βάιος Τίγκας και πολλοί άλλοι.

Στην Ομοσπονδία προσελήφθη για πρώτη φορά ως εθνικός προπονητής το Νοέμβριο του 2004 και παρέμεινε μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2008, οπότε αποχώρησε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...