Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ήττα του Άρη στη Νορβηγία

Κατώτερος του αναμενόμενου ο Άρης ηττήθηκε με 2-1 στο Τρόντχαϊμ από τη Ρόζενμποργκ και έτσι πήγε ...στράφι η μεγάλη του νίκη επί της Ατλέτικο. Ο Μόλντσκρεντ στο 37΄ και ο Πρίτσα στο 67΄ ήταν οι σκόρερ της νορβηγικής ομάδας, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Ρουίς (43΄).

Η νορβηγική ομάδα επέβαλλε από το πρώτο μέρος πολύ γρήγορο ρυθμό στο ματς, ρυθμό στον οποίο παρασύρθηκε ο Άρης που δεν φρόντισε να παγώσει και να ηρεμήσει το παιχνίδι, φέρνοντάς το στα δικά του μέτρα.

Στα θετικά της ελληνικής ομάδας καταγράφεται το γεγονός ότι αντέδρασε αμέσως μετά το γκολ που δέχτηλε (37' Μόλντσκρεντ) και ισοφάρισε στο 43' με τον Ρουίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις και να δίνει χώρο στη Ρόζενμποργκ, που συνέχισε στο ίδιο τέμπο και έβγαλε πολλές επιθέσεις από τις πτέρυγες και ιδίως από τα αριστερά. Από μια τέτοια φάση προήλθε στο 68' και το 2-1 από τον Πρίτσα.

Ο Κούπερ προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει την ώθηση με την είσοδο των Τόχα και Τσεζνάουσκις, αλλά η νορβηγική ομάδα με πολυπρόσωπη μεσαία γραμμή δεν επέτρεψε στον Άρη να κυκλοφορήσει την μπάλα και να γίνει απειλητικός. Πάντως στο 88' ο Τσέζαρεκ σπατάλησε την ευκαιρία για το 2-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...