Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολα θα παίξει ο Λυμπερόπουλος με Ισραήλ

Μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Νίκου Λυμπερόπουλου στον αγώνα της Εθνικής με το Ισραήλ την Τρίτη στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του EURO 2012. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον έσω πλάγιο σύνδεσμο, κάτι που συνετέλεσε ώστε να μην αγωνιστεί την περασμένη Παρασκευή στο νικηφόρο (1-0) παιχνίδι με τη Λετονία.

Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στη Νέα Σμύρνη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιώργος Καραγκούνης για προληπτικούς λόγους. Εξ άλλου ο αρχηγός της Εθνικής τιμήθηκε από το αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων «Γαλανόλευκος Φάρος» για τις 100 συμμετοχές στην ομάδα.

Ο Γιώργος Σαμαράς που την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα με τον αστράγαλό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα χωρίς όμως ιδιαίτερη ένταση, θέλοντας να προφυλαχθεί. Στο μεταξύ ο Φερνάντο Σάντος οποίος σήμερα συμπλήρωσε τα 57 του χρόνια, ανακοίνωσε ότι θα συμπεριλάβει στην ενδεκάδα τον Λουκά Βύντρα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Παντελής Καφές και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Οριστικά συμπεράσματα θα βγάλει ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός κόουτς μετά την προπόνηση της Δευτέρας (17:30), τελευταία πριν από το ματς με το Ισραήλ.

Εναντίο του Ισραήλ δεν θα αγωνιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης που συμπλήρωσε κάρτες, καθώς και ο τραυματίας Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο διεθνής αμυντικός μέσος που υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κνήμης στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Λετονία, θα αναγκαστεί να παραμείνει εκτός γηπέδων για τέσσερις μήνες.

Στο μεταξύ η ομάδα του Τζιόλη, η Σανταντέρ, ζήτησε από την ΕΠΟ να αποσταλούν στο ιατρικό της επιτελείο οι εξετάσεις του 25χρονου χαφ και ο γιατρός της ισπανικής ομάδας συνέστησε ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...