Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Καραγκούνης

Το αιμάτωμα στη γάμπα που «κληρονόμησε» από το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν δεν επέτρεψε στον Γιώργο Καραγκούνη να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του την Παρασκευή, αλλά αντίθετα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Άγνωστο πλέον το αν θα προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής.

Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Σωτήρης Νίνης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το πρώτο στο οποίο συμμετείχαν οι: Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Λουίς Γκαρσία, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Σισέ έπαιξε ποδοβόλεϋ, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, μετέβη στη Παιανία κλιμάκιο της UEFA για την διενέργεια αιφνιδιαστικού ελέγχου anti-doping. Ύστερα από κλήρωση επελέγησαν και υποβλήθηκαν σε δειγματοληπτικό έλεγχο οι: Τζόρβας, Φερνάντες, Λέτο, Πετρόπουλος, Μαρίνος, Νίνης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Καπίνο και Χριστοδουλόπουλος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...