Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ

Manchester United v CelticImage by toksuede via FlickrΤη μεγάλη έκπληξη έκαναν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Άγγλου επιθετικού περί αποχώρησής του από τον σύλλογο, το μεσημέρι της Παρασκευής οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι έκανε τον 24χρονο άσο να αλλάξει γνώμη, αλλά σίγουρα δεν ήταν η φραστική επίθεση οπαδών της Γιουνάιτεντ έξω από το σπίτι του, όταν και δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του.

Πάντως, μέχρι και την Τετάρτη ακόμα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωνε, πως οι δυο πλευρές βρίσκονταν πολύ μακριά από το να έρθουν σε συμφωνία, την ώρα που τα ποσά που ακούγονταν σε διάφορα ρεπορτάζ ότι ήταν έτοιμη να δαπανήσει η Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσει, είχαν φτάσει σε αστρονομικά ύψη.

Η ανανέωση της συνεργασίας ανακοινώθηκε μέσω του επισήμου site του συλλόγου, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές το ποιες θα είναι οι -σίγουρα αυξημένες- αποδοχές του.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...