Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό ο Μπράβο

Διατεθειμένος ακόμα και να αποδεχθεί μειώσει τον αποδοχών του προκειμένου να παραμείνει στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Ραούλ Μπράβο.
Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός σε συνέντευξη του στη «Real News» τόνισε πως θα μείωνε στο μισό τις αποδοχές του για να ανανεώσει με τους «ερυθρόλευκους», καθώς το τωρινό του συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει προφανώς ερωτηθεί μέχρι στιγμής αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως πιθανόν είναι να φανεί θετικός, μιας και στη δεύτερή του θητεία στην ομάδα του Πειραιά δείχνει να τον εμπιστεύεται περισσότερο.
Πάντως, με τις τωρινές αποδοχές του δεν θα μπορούσε να μείνει σε καμία περίπτωση, αφού λαμβάνει περί τα 1,3 εκ. ευρώ ετησίως.

Κάτοικος Ρέντη ο Ουρτάδο


Σε μόνιμο κάτοικο Ρέντη έχει μετατραπεί τον τελευταίο καιρό ο Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός νεοαποκτηθείς μέσος του Ολυμπιακού, παρά το σχεδόν... τριήμερο ρεπό που έχει δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δίνει καθημερινά το «παρών» στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» και συνεχίζει το πρόγραμμά του με σκοπό να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στη φτέρνα.

Ο 29χρονος μέσος φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν, ώστε να παρουσιαστεί «ετοιμοπόλεμος» για τις ανάγκες της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Σκόντα Ξάνθη. Ο Ουρτάδο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Από την πλευρά τους, στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν βιάζονται καθόλου και δείχνουν διάθεση να πετύχουν όσο πιο ομαλά γίνεται την επιστροφή του 29χρονου χαφ στην ενεργό δράση, έχοντας ως βασικό στόχο να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο να υπάρξει κάποια ενδεχόμενη υποτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...