Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Άρης Χουάνμα: χάσαμε τον έλεγχο


photo
Στην παραδοχή πως οι παίκτες του Άρη ρίχνουν περισσότερο βάρος στην Ευρώπη παρά στην Ελλάδα προχώρησε ο Χουάνμα που την τελευταία στιγμή κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Σηφάκη. Ο Ισπανός τερματοφύλακας στάθηκε και στο μπλακ-άουτ του τελευταίου 20λέπτου που στοίχισε στην ομάδα του τη νίκη.

Έχουμε πικρή γεύση από το αποτέλεσμα. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά δεν καταφέραμε ούτε να αμυνθούμε του αποτελέσματος, του γκολ που πετύχαμε και θα μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Ένα 20λεπτο πριν το τέλος χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση. Αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να αποκτήσουμε σταθερότητα. Δεν ξέρω που μπορεί να υπάρχει ευθύνη. Σίγουρα στην Ευρώπη υπάρχει μεγαλύτερο πάθος και κίνητρο αλλά πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα, ήταν τα λόγια του Χουάνμα.

Φαμπιάνο Λίμα: Μπορούμε καλύτερα

Από την πλευρά του ο Φαμπιάνο Λίμα που πραγματοποίησε τη δεύτερη εμφάνιση του με την κίτρινη φανέλα είπε: Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και πρέπει τώρα να κοιτάξουμε να κάνουμε διπλό στο επόμενο παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε αρκετά και ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε κάποιους τομείς ώστε να πάρουμε στη συνέχεια τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Όσο για τη δική του εμφάνιση: Μπορώ να δώσω παραπάνω πράγματα. Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος αλλά προσπαθώ μέσα από σκληρή δουλειά να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό.

Για τη φάση που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι: Εκείνη τη στιγμή ήταν ένα τζαρτζάρισμα που μου έγινε μέσα στην περιοχή. Έτρεξα και διαμαρτυρήθηκα από την ένταση του αγώνα, αλλά δεν θεωρώ πως ήταν κάτι το επιλήψιμο.

* Το πρόβλημα του εορτάζοντα Μιχάλη Σηφάκη τελικά δεν είναι στο ίδιο σημείο στο γόνατο όπου είχε τραυματιστεί, αλλά χαμηλότερα, στην κνήμη και θεωρείται πως προέρχεται από τους πολλούς αγώνες. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις. sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...