Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Λαρίσα - Παπακώστας: "μας αδικεί το αποτέλεσμα"


photoΙκανοποιημένος από την εμφάνιση της Λάρισας έμεινε ο Γιάννης Παπακώστας. Ο τεχνικός της ΑΕΛ δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν κρύφτηκε και ότι το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα την αδικεί.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα, θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να εξουδετερώσουμε τα ατού του Άρη κλείνοντας χώρους. Δεν κινδυνέψαμε αλλά δεν είχαμε τις φάσεις που θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο από μία στημένη φάση δεχόμαστε ένα γκολ εκεί δείχνει η ομάδα τα αντανακλαστικά και πετυχαίνει γκολ. Αδικείται από το τελικό σκορ έπαιξε πειθαρχημένα. Η ομάδα πίστεψε τόσο στη νίκη που δεν έκανε ούτε δευτερόλεπτο καθυστέρηση.

Για τον Αρη: Ο Άρης είναι μία σπουδαία ομάδα σίγουρα θα υπήρχε και η κόπωση από το παιχνίδι της Πέμπτης. Ήμασταν πειθαρχημένοι τακτικά και να δώσω συγχαρητήρια και στους 14 ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει.

Έγιναν δύο αχρείαστα φάουλ και ένα από το οποίο προήλθε το γκολ. Ο παίκτης λέει ότι δεν τον βρήκε αλλά πήγε δυνατά επάνω του και με την φόρα που είχε... είναι ένα καλό μάθημα.

Για την συνέχεια: Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση συνέχεια καλών αποτελεσμάτων. Η ομάδα έχει αδικήσει και τον εαυτό της. Πρέπει να βρούμε τις βάσεις και τα στάνταρ. Βλέπουμε και ατομικά οι ποδοσφαιριστές είναι καλά και επιθετικά και αμυντικά η ομάδα λειτουργεί καλά. Υπολογίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ανάλογα με την κατάσταση και την χρονική περίοδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Μεγάλος στόχος είναι στο νέο γήπεδο η ομάδα να μπει με επιτυχία. sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...