Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Τέλος ο Παράσχος από την Skoda Ξάνθη

Μόλις 48 ημέρες κάθισε στον πάγκο της Skoda Ξάνθης ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας προπονητής που στις 20 Σεπτεμβρίου διαδέχθηκε τον Νίκο Κεχαγιά, έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τη διοίκηση του ακριτικού συλλόγου, μετά τη χθεσινή εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Ηρακλή.

Ο 58χρονος κόουτς ανέλαβε την ομάδα μετά την 3η αγωνιστική και σε έξι ματς της Σούπερ Λίγκας έφερε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Παράλληλα η ομάδα γνώρισε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Εθνικό Αστέρα, χάνοντας 4-2 στα πέναλτι.

Ο Παράσχος είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχωρεί από την Skoda Ξάνθη από το ξεκίνημα της νέας περιόδου μετά τον Νίκο Κεχαγιά. Ο Έλληνας κόουτς στο διάστημα που κάθισε στον πάγκο της ομάδας δεν κατάφερε να την αναγεννήσει αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέσης της βαθμολογίας, με συγκομιδή μόλις επτά βαθμούς σε εννέα παιχνίδια.

Η αποχώρηση του Παράσχου από τον πάγκο της Skoda Ξάνθης είναι η έβδομη τη φετινή σεζόν. Προηγήθηκαν οι απομακρύνσεις των Λίνεν (Ολυμπιακός), Μπερέτα, Δερμιτζάκη (ΠΑΟΚ), Μπουμπένκο (Ηρακλής), Κεχαγιά (Skoda Ξάνθη), Μπάγεβιτς (ΑΕΚ).

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη και ο Γιώργος Παράσχος συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους. Η Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη ευχαριστεί τον Γιώργο Παράσχο για τις προσπάθειες που έκανε όλο αυτό τον καιρό στην ομάδα μας. Εύχεται σ΄ αυτόν και στην οικογένειά του υγεία και ότι καλύτερο στην καριέρα του». ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...