Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον ΟΦΗ

Μπορεί το φιλικό με τον ΟΦΗ να χαρακτηρίστηκε πρόβα τζενεράλε εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μόνο ως τέτοια δεν την αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός. Παρά την καλή κυκλοφορία, η ανάπτυξη των Πρωταθλητών ήταν εντελώς νερόβραστη, χωρίς φαντασία και χωρίς αντίδοτο στην καλή ανασταλτική λειτουργία των Ηρακλειωτών. Δύο αλλαγές χρησιμοποίησε ο Βαλβέρδε, ο οποίος προτίμησε να μην αποκαλύψει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. 

Ο Μιραλάς έβγαινε έξω από την περιοχή για να πάρει μπάλα, τα εξτρέμ (χρησιμοποιήθηκαν συνολικά έξι παίκτες στα "φτερά") δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του αγώνα, ο Φουστέρ είχε κίνηση αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει, ενώ ο Φέισα έδειξε προβληματικός ως αντι-Ιμπαγάσα. Από πλευράς ΟΦΗ, η τετράδα της άμυνας και τα χαφ έκαναν πολύ καλή δουλειά, παρότι η μπάλα δεν πήγε ποτέ στα φορ, ενώ σταθερότατος ήταν ο Ρόι Κάρολ στο τέρμα. Τη μόνη φορά που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, στο σουτ του Φουστέρ στο 6', η μπάλα του έκανε τη χάρη και κατέληξε στο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο (46’ Μέγερι), Τοροσίδης (46’ Μανιάτης), Μαρκάνο, Αβρ.Παπαδόπουλος (46’ Παπάζογλου), Μέλμπεργκ (46’ Φετφατζίδης), Μοντέστο (46’ Ορμπάιθ), Φέισα (46’ Μακούν), Αμπντούν (61’ Χαβίτο), Χολέμπας (61’ Βαλεριάνος), Φουστέρ (61’ Γέστε), Μιραλάς (46’ Γκρμπιτς).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος (46' Μπουλούτ), Βάντο, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν (46' Κάταϊ), Σουμπίνιο, Τζ.Λόπεθ (46' Ρόβας), Μπόντορ (46' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (71' Σόουζα), Καμπάνταης (78' Μάντζιος)

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...