Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ποδοσφαιρικός μαραθώνιος στη ΝΕΤ

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via WikipediaΜε εξάωρο ποδοσφαιρικό θέαμα επιστρέφει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου το Champions League στη ΝΕΤ, από τις 20.00 έως τις 02.00 τα ξημερώματα. Σε απευθείας μετάδοση από τη ΝΕΤ, στις 20:00 η εκπομπή «CHAMPIONS ΝΕΤ» θα έχει όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες της Τρίτης, στιγμιότυπα του αγώνα «Ολυμπιακός– Μαρσέιγ», καθώς και ειδικά αφιερώματα για τις ομάδες που ακολουθούν. Την εκπομπή παρουσιάζει ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος.
Αμέσως μετά, στις 21:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Ιωσήφ Νικολάου για το pre game του αγώνα «Μπενφίκα– Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ». Από τη Λισαβόνα το κλίμα θα μας μεταφέρει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Μανόλης Δράκος. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνει ζωντανή σύνδεση με τον Αλέξανδρο Θεοφιλόπουλο από το Μάντσεστερ, ο οποίος  θα μας μεταφέρει τα τελευταία νέα  λίγο πριν τον αγώνα «Μάντσεστερ Σίτυ– Νάπολι».
Στις 21.45 η ΝΕΤ θα μεταδώσει απευθείας την ποδοσφαιρική αναμέτρηση «Μπενφίκα– Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ» κατά την πρώτη αγωνιστική του CHAMPIONS LEAGUE. O αγώνας θα προβληθεί παράλληλα και μέσω της       EΡΤ HD σε σήμα υψηλής ευκρίνειας. Μετά το τέλος του αγώνα, τη σκυτάλη θα πάρει και πάλι η εκπομπή «CHAMPIONS NET» και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα «Μάντσεστερ Σίτυ– Νάπολι». Η αυλαία της αθλητικής πανδαισίας θα κλείσει με εκτεταμένα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής (Βιγιαρεάλ– Μπάγιερν, Λιλ– ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ίντερ– Τραμπζονσπόρ, Βασιλεία– Οτελούλ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ– Ρεάλ Μαδρίτης, Άγιαξ– Λυών).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...