Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαυρία, Σαριέγκι στη Νέα Σμύρνη

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Κουίνσι Οβούσου, ο οποίος λογικά θα επιστρέψει και στην 11αδα, αλλά άφησε εκτός τους Χάρη Μαυρία και Γιόσου Σαριέγκι. Ο πρώτος για να πάρει ανάσες και ο δεύτερος εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός έμειναν και οι Νίνης, Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Λαγός και Ταμπάκης.

Στη προπόνηση της Τρίτης το πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Νίνης.

Συνεχίζουν οι Τούρκοι τα σενάρια για Λέτο

Εν τω μεταξύ, τα σενάρια που θέλουν τη Γαλατασαράι να κινείται για την απόκτηση του Σεμπάστια Λέτο συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα στην Τουρκία.

Η Milliyet υποστηρίζει ότι η υπόθεση του Αργεντινού άσου απασχολεί σοβαρά τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος ίσως κινηθεί και μέσα στον Ιανουάριο για την απόκτησή του, προσφέροντας στο «τριφύλλι» ένα ποσό της τάξεως των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...