Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Ατρόμητος- ΟΦΗ 2-0

Με τον Κώστα Μήτρογλου να επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ατρόμητου πετυχαίνοντας γκολ, η ομάδα του Περιστερίου μπήκε με... το δεξί στο δεύτερο γύρο. Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ και είναι πλέον, το μεγάλο φαβορί για τη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν για πρώτη φορά στο 16΄. Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Μήτρογλου «νίκησε» τον Κάρολ κι έγραψε το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Με πολύ καλή ψυχολογία οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς στο πρώτο μέρος, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ διατήρησε την κρητική ομάδα… μέσα στο παιχνίδι. Στο 25΄, με τη βοήθεια και του δοκαριού ο Κάρολ είπε «όχι» στον Μήτρογλου, ενώ στη συνέχεια εξουδετέρωσε τα σουτ των Μπρίτο, Επστάιν και Πίτου Γκαρσία (δύο φορές).

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Μάντζιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Το ματς στο δεύτερο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό, ενώ ο ΟΦΗ τελείωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάντζιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85’ (για θέατρο).

Στις καθυστερήσεις ο Κάρολ απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Δημούτσου και στην επαναφορά της μπάλας ο Επστάιν πλάσαρε εύκολα (2-0).

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...