Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας 1-0

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας, επικρατώντας της Δόξας Δράμας με 1-0 στην Τρίπολη.

Το αποτέλεσμα αυτό επιτρέπει στους Αρκάδες να απομακρυνθούν οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να αποβάλουν από πάνω τους το άγχος του υποβιβασμού, καθώς πλέον βρίσκονται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 25 πόντους μετά από 19 αγωνιστικές.

Στον αντίποδα οι Δραμινοί παρέμειναν κολλημένοι στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς στο σακούλι τους και μέλλον φαντάζει σκοτεινό γι' αυτούς παρόλο που ακόμα έχουν τα περιθώρια (τα χρωστούμενα παιχνίδια δηλαδή) για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Για μια ακόμα αγωνιστική, πάντως, ο Αστέρας βασίστηκε στο μεγάλο του φετινό όπλο, που δεν είναι άλλο από τη δύναμη της έδρας του. Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη πανηγύρισε την έκτη του νίκη στην Τρίπολη, όπου παραμένει αήττητο.

Το μοναδικό τέρμα στη συνάντηση πέτυχε ο Περόνε στο 54ο λεπτό. Ο Αργεντινός άσος με ωραία κίνηση απέφυγε τον Βέρτζο και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Σέρεμετ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Το γκολ επισφράγισε την αγωνιστική ανωτερότητα των γηπεδούχων, που είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να κάνουν παιχνίδι. Θα πρέπει να σημειωθεί, όμως, πως και η Δόξα είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε σε κάποια σημεία, αν είχε σταθεί πιο τυχερή, να πάρει την ισοπαλία.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...