Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Παναιτωλικός -Ατρόμητος 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Ατρόμητος στο Αγρίνιο, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν από τους δυο αντιπάλους.

Οι μεν γηπεδούχοι μπαίνουν πλέον σε σοβαρές περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής τους στην κατηγορία, καθώς φλερτάρουν με την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να ξεμένουν από δυνάμεις, χάνοντας σιγά - σιγά το τρένο για την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι, πάντως, σημαδεύτηκε από την κακή διαιτησία του Τριτσώνη και των βοηθών του, καθώς με τις αποφάσεις τους έκριναν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που προηγήθηκε με συρτό σουτ του Καμάρα στο 9ο λεπτό και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να καθαρίσει το ματς, επιτρέποντας έτσι στην ομάδα του Περιστερίου να πάρει τα ηνία στην επανάληψη και να φτάσει στην ισοφάριση.

Το 1-1 σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Εντζεγκουέλε. Το σφύριγμα ήταν σωστό, όπως σωστή ήταν και η κόκκινη κάρτα που είδε ο αμυντικός των γηπεδούχων, όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της φάσης ο Έλληνας επιθετικός φεύγει από θέση οφσάιντ.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοφάριση άναψε τα πνεύματα με αποτέλεσμα να βγουν ουκ ολίγες κάρτες από το τσεπάκι του διαιτητή, με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα και ο Ατρόμητος να μείνει με 10 παίκτες, όταν ο Μήτρογλου αποβλήθηκε με κόκκινη για αγκωνιά στον Αντι. Και αυτό λανθασμένο σφύριγμα, αφού ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σηκώνει το χέρι του, αλλά σίγουρα δεν χτυπάει τον αντίπαλό του.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...