Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι διεθνείς πολίστριες

Για δεύτερη φορά σε λιγότερο από 1 χρόνο (η πρώτη ήταν μετά το χρυσό στη Σανγκάη), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, δέχτηκε στο προεδρικό Μέγαρο την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών.

Αφορμή για τη νέα συνάντησή τους υπήρξε η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του Αϊντχόφεν. Εκτός από την άρρωστη Αντιγόνη Ρουμπέση, το «παρών» έδωσαν όλα τα κορίτσια που απαρτίζουν την εθνική ομάδα. Ο λόγος για τις Ελενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Αντι Μελιδόνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση, Αλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου.

Επίσης παρευρέθησαν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, ο συνεργάτης του, Σάκης Κεχαγιάς, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αλλά και γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

Αφού έδωσαν στον Πρόεδρο μία μπλούζα με τις υπογραφές τους οι διεθνείς πολίστριες εξέφρασαν γι΄ άλλη μια φορά τα παράπονά τους για την παντελή έλλειψη υποστήριξης από την Πολιτεία. Ο κ. Παπούλιας, αφού τις άκουσε προσεκτικά απάντησε: «Τα παράπονά σας είναι δίκαια. Μακάρι να ήμουν εγώ στην Κυβέρνηση και να έδινα λύσεις σε κάποια θέματα. Έχετε πέσει θύματα μιας δύσκολης περιόδου για την ελληνική κοινωνία», είπε αρχικά και κατέληξε: «Προσφέρετε μία δροσερή αύρα, τη διακεκαυμένη περίοδο που περνάμε. Είναι σημαντικό πως προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Έχουμε χάσει τη δύναμή μας, αλλά εσείς με τις επιτυχίες σας, μας κάνετε εθνικά υπερήφανους. Αποτελείτε την χρυσή εξαίρεση, αφού δίνοντας το 100% της ψυχής σας και με πενιχρά μέσα, καταφέρνετε να παραμένετε στην κορυφή του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...