Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ο Παναθηναϊκός

Με πανηγυρικό τρόπο ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για 9η διαδοχική χρονιά.

Οι «πράσινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Καβάλα, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και με το επιβλητικό 90-51, πήραν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 10ης Μαρτίου (αρχικά ήταν να γίνει στις 11/03, αλλά με σημερινή απόφαση της ΕΟΚ μετατέθηκε μία ημέρα νωρίτερα), όπου θα διεκδικήσουν τον πρώτο εγχώριο τίτλο της χρονιάς μετά από το 2010.

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Ντέιβιντ Λόγκαν με 14 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση Βουγιούκας με 13, Διαμαντίδης με 11 και τα αδέλφια Καλάθη, που πέτυχαν από 10 πόντους ο καθένας.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν σοβαρή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν επέτρεψε στην Καβάλα να «μπει στο ματς» ούτε για…μισό λεπτό και πήρε γρήγορα μεγάλη διαφορά, την οποία αύξησε στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι και 40 πόντους (84-44).

Μοναδικό «μελανό» σημείο της αναμέτρησης ήταν ο αδικαιολόγητος εκνευρισμός του Βουγιούκα, σε φάουλ του Ο'Μπράιαντ στο 35΄, που άναψε προς στιγμή τα αίματα και είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή και των δύο παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...