Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Aνάσα παραμονής για Κέρκυρα

Πρωταγωνιστές για την ομάδα των Φαιάκων ήταν ο Ανέστης Αγρίτης, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από το 19', αλλά και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, που δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε και κράτησε ανεπηρέαστη την ομάδα του.

Με τη νίκη του αυτή, που ήταν και η πρώτη μακριά από την Κέρκυρα, το σύνολο του Χάβι Γκράθια έφτασε τους 15 βαθμούς και πλησίασε στους τρεις τις ομάδες, που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός).

 Οι «Φαίακες» πήραν την πρώτη τους νίκη μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη στο γκολ του Τάσου Αγρίτη στο 20ο λεπτό, «ξεκόλλησαν» από τον «πάτο» (ισοβαθμούσαν με τη Δόξα) και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και στο 19΄ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Ιωάννου βγήκε τετ α τετ, σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σέρεμετ. Ένα λεπτό αργότερα η υπεροχή της Κέρκυρας καρποφόρησε όταν μετά από ωραία μπαλιά του Ερίθε, αποδέκτης έγινε ο Αγρίτη που δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η καλύτερη στιγμή ευκαιρία της Δόξας για ισοφάριση ήρθε στο 64΄ όταν ο Κάπελ πάσαρε στον Κυβελίδη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Γκαλίνοβιτς, αλλά το πλασέ που έκανε ήταν άστοχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...