Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής του Διαγόρα Ρόδου

Η Καλλονή θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς εναντίον του Διαγόρα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής των Ροδιτών και ως εκ τούτου η ομάδα της Μυτιλήνης δεν θα χρειαστεί να ιδρώσει τη φανέλα για το τρίποντο.

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε σχετικά: «Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΠΑΕ Διαγόρας, λόγω της μη συμπληρώσεως του ποσού της εγγυητικής επιστολής».

H EΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το ματς ΑΕΛ Καλλονής - Διαγόρας δεν θα διεξαχθεί: «Ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ». Έτσι, η ομάδα της Λέσβου θα πάρει στα χαρτιά (3-0 α.α.) τον αγώνα στα χαρτιά. Μάλιστα, τίθεται και θέμα αποβολής της ομάδας της Ρόδου από το πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Διαγόρας δήλωνε άγνοια για το ζήτημα και σημείωνε ότι έχουν εξασφαλιστεί η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...