Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Καραπιάλης: «Μπορεί πρωτάθλημα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη (1-0) που πέτυχε ο Ολυμπιακός την Τρίτη (14/2) κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League αλλά και για τις δυνατότητες των Ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μίλησε στην «Εξέδρα» ο παλαίμαχος των Πειραιωτών, Βασίλης Καραπιάλης.

Μπορεί μια νίκη να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό και μια πρόκριση στους «16» του Europa League; Μπορεί να περάσει σε προτεραιότητα η διάκριση στον ευρωπαϊκό χώρο την στιγμή που σου παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία να προχωρήσεις και να κάνεις την έκπληξη;

Στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές ότι η βάση δίνεται στο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να έρθει στην Ευρώπη, καλώς να έρθει.

Η άποψη ενός παλιού Ερυθρόλευκου με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα, αλλά και γνωρίζοντας καλά την φιλοσοφία του συλλόγου, παρουσιάζει ενδιαφέρον και η πρώτη ερώτηση στη συζήτηση μας με τον Βασίλη Καραπιάλη αφορούσε το κατά πόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να δει με διαφορετικό μάτι το Europa League. Ιδιαίτερα μετά τη νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν και την πολύ πιθανή του πρόκριση στον επόμενο γύρο: «Πρώτα απ’ όλα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ρεβάνς. Η μπάλα είναι… πρόστυχη και το έχουμε δει πολλές φορές.  Δεν λέω ότι η Ρούμπιν είναι κανένα μεγαθήριο, αλλά είναι ένα ματς που θέλει προσοχή».

Βλέποντας ένα ακόμα παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, διαπιστώνεις ότι υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσει στην διοργάνωση; ''Ναι, γιατί αυτός ο Ολυμπιακός και έτσι όπως τον βλέπω μου γεμίζει το μάτι και μου αρέσει πολύ! Σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας δεν πήγε να κλέψει αποτέλεσμα, αλλά πήγε να παίξει μπάλα και να κάνει το παιχνίδι του. Και μάλιστα με καλές ομάδες''.

Τι σε ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα ή το Europa League; "Εμένα, αν με ρωτάς, με ενδιαφέρουν και τα δυο. Και νομίζω ότι με το υλικό που έχει η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί και στα δύο μέτωπα''.
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...