Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟ - Μπάσκετ: Τα «θέλω» του κόουτς Ομπράντοβιτς

Ως είθισται έπειτα από ήττες _ πόσω μάλλον όταν νικητής αναδεικνύεται ο βασικός εγχώριος ανταγωνιστής Ολυμπιακός _ οι παίκτες του Παναθηναϊκού… χόρτασαν βίντεο και τρέξιμο στο ΟΑΚΑ, όπου ο προπονητής κ. Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλυσε τα τρανταχτά λάθη που έγιναν στο ΣΕΦ και γύρισε σελίδα προετοιμάζοντας τους Πράσινους για τους διαδοχικούς αγώνες με την Καβάλα, αύριο Τετάρτη (15/2, 17.00, ΝΕΤ) για τη 19η αγωνιστική της Α1 και την Παρασκευή (17/2, 19.00, ΝΕΤ) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Αμφότεροι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.
Το κακό για τον σέρβο προπονητή είναι ότι χάνει τον Αμερικανό Μάικ Μπατίστ όχι μόνο για τον πρώτο, αλλά (δεν αποκλείεται) και για τον δεύτερο αγώνα με την Καβάλα, η οποία _ ως γνωστόν _ είχε υποχρεώσει το Τριφύλλι σε ήττα – σοκ (79-70) στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος στο κλειστό της Καλαμίτσας.
Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ υπεβλήθη σήμερα (14/2) το πρωί σε εξετάσεις και η μαγνητική τομογραφία έδειξε ελαφρύ τράβηγμα στην αριστερή ευπαθή γάμπα του, στην οποία έχει τραυματιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εννιαετούς παρουσίας του στον Παναθηναϊκό. 
«Αντιμετωπίζουμε την Καβάλα και μάλιστα δύο φορές σε τρεις μέρες. Θέλω τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση και ελπίζω να είναι κάτι που το καταλαβαίνουν και οι παίκτες μου. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όπως σεβόμαστε οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται απέναντί μας, αλλά θέλω να φύγουμε από το γήπεδο με το θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση. Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε και θέλουμε την επιστροφή στις νίκες», «απαίτησε» σχεδόν ο Σέρβος.
Από πλευράς των παικτών, ο Στράτος Περπέρογλου, τόνισε: «Πιστεύω ότι κανείς μας δεν έχει ξεχάσει την αναμέτρηση του πρώτου γύρου και την ήττα την οποία είχαμε υποστεί εκεί. Θέλουμε τη νίκη στο γήπεδό μας, θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, αλλά αναζητούμε και μια καλή εμφάνιση, γιατί και αυτό είναι σημαντικό. Γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχει η ιδιομορφία του ότι θα αντιμετωπίσουμε την ίδια ομάδα σε διάστημα τριών ημερών, σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Εστιάζουμε για την ώρα στην πρώτη αναμέτρηση και βάζουμε στόχο τους δύο βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...