Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Τρένο» για οκτάδα η Μίλαν, διέλυσε την Αρσεναλ στο Μιλάνο!

Μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χάσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League η Μίλαν! Οι Ροσονέρι συνέτριψαν την Αρσεναλ με 4-0 στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» και μετέτρεψαν τη ρεβάνς του Λονδίνου σε τυπική διαδικασία.

Μόλις στο 15΄ ο κορυφαίος του ματς Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ άνοιξε το σκορ με απίθανο σουτ θυμίζοντας… κάτι από Μάρκο Φαν Μπάστεν! (προς Θεού δεν υπάρχει σύγκριση!). Ο Αρσέν Βενγκέρ έδωσε εντολή στους παίκτες του να ανοιχτούν για να φτάσουν στη ισοφάριση. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν άριστα οι γηπεδούχοι.

Ιμπραϊμοβιτς και Ρομπίνιο συνεργάστηκαν άψογα με τον Βραζιλιάνο να κάνει στο 38΄ το 2-0. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (49’) ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του Αλέγκρι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78’ ο Σουηδός επιθετικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε από τον Τζουρού.

Πλέον, η Αρσεναλ έχει να ξεπεράσει ένα… βουνό προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση και η εμπειρία της Μίλαν κάνει κάτι τέτοιο να μοιάζει απαγορευτικό έτσω και ως σκέψη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μίλαν: Αμπιάτι, Μεξές, Αμπατέ, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Φαν Μπόμελ, Ζέεντορφ (11’ Εμάνουελσον), Νοτσερίνο, Μπόατενγκ (69’ Αμπροζίνι), Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο (83’ Πάτο)

Στον πάγκο: Αμέλια, Νέστε, Μπονέρα

Αρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί (43’ Τζουρού), Γκιμπς (66’ Τσάμπερλεϊν), Ροζίτσκι, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Σονγκ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ (46’ Ανρί)

Στον πάγκο: Φαμπιάνσκι,Μπεναγιούν, Κοκελέν, Αρσάβιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...