Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Βόλεϊ: Στο «έξτρα σετ» αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός

Τον αποκλεισμό στη φάση των «16» του Challenge Cup γνώρισε ο Ολυμπιακός, καθώς το βράδυ της Πέμπτης ηττήθηκε 3-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν ούτε στο «χρυσό σετ» χάνοντας 15-12.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά και μάλιστα... πάγωσε τους περίπου 900 οπαδούς της Μακάμπι, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-20 μέσα στο «Hadar Yosef National Sports Center», ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ελληνική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν στις λεπτομέρειες το 2ο σετ και ακόμα ευκολότερα τα δύο επόμενα για να οδηγήσουν την αναμέτρηση στην ψυχοφθόρο διαδικασία του «χρυσού σετ».

Εκεί, οι γηπεδούχοι έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους επικράτησαν 15-12 και πήραν το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει 3-1 και στη ρεβάνς του Ισραήλ χρειαζόταν νίκη με οποιοδήποτε σκορ για την πρόκριση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων στην τηλεοπτική μετάδοση από κανάλι της χώρας.

Τα σετ: 20-25, 26-24, 25-19, 25-21.

«Χρυσό Σετ»: 15-12
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...