Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κεκλεισμένων των θυρών το ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

English: Panathinaikos Vs Inter Milan Champion...
Image via Wikipedia
Σε άδειες εξέδρες θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής επέβαλε στους Πράσινους ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 22.000 ευρώ για τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Είναι η πρώτη φορά εφέτος που επιβάλλεται τέτοια τιμωρία στην κατηγορία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Τριφύλλι έχει δικαίωμα έφεσης.

Η Επιτροπή δέχτηκε μεν πως τα επεισόδια ήταν μεμονωμένα (και όχι εκτεταμένα), όπως επίσης και την υπερασπιστική γραμμή των Πρασίνων που έκανε λόγο για κακούς χειρισμούς από τις αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο επέβαλε την συγκεκριμένη ποινή διότι ο Παναθηναϊκός θεωρήθηκε δις υπότροπος κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν (για επεισόδια στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει τα ακόλουθα:
«Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και της υπ. Αριθ.πρωτ 5287/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα: Απαλλάσσει την εγκαλούμενη από την πράξη που περιγράφεται υπό Β΄ εδ. τελευταίο του κατηγορητηρίου του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή είκοσι δύο χιλιάδων (22.000,00) ευρώ».

Διαβάστε αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης εδώ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...