Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ - ΚΥΠΕΛΛΟ: Ξεπέρασε την ήττα από την ΑΕΚ με πρόκριση ο ΠΑΟ

Μπορεί η ήττα τη Δευτέρα (13/02) από την ΑΕΚ να επηρέασε την ψυχολογία των παικτριών του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να έρθει η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το Τριφύλλι νίκησε με 3-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και φιλοδοξεί να πάρει εκεί την εκδίκησή του.

Στο πρώτο σετ, το ντέρμπι κράτησε μέχρι το 11-15, αλλά ένα σερί 4-0 έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Χουντουμάδη. Στο δεύτερο, ο Πανιώνιος υπέπεσε σε πολλά λάθη και το 6-9 μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε 6-15 με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο 2-0 με συνοπτικές διαδικασίες. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος είχε παραδοθεί, το σκηνικό άλλαξε.

Οι Κυανέρυθρες μπήκαν ψυχωμένες στο τρίτο σετ και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν 14-10 δείχνοντας έτοιμες να παλέψουν για την ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε ισοφάρισε σε 15-15 και από εκεί και πέρα ακολούθησε μια... ρώσικη ρουλέτα μέχρι και το 20-20. Από εκεί και πέρα, Χατζηνικολάου, Γιουράνι και ένας άσος της Φερέιρα έγραψαν το 20-23 χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα τους.

Τα σετ: 15-25, 12-25, 21-25

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (Θανέλλας): Κωνσταντίνου, Σίμιτς, Σιλχάνοβα, Αναγνωστοπούλου, Σαμπάνη, Καρακίτσου, Πάππα (λ), Κόνιαρη, Δελατόλα.

Παναθηναϊκός (Χουντουμάδης): Φερέιρα, Γιουράνι, Νιέβα, Κωνσταντίνου, Χατζηνικολάου, Καρπουζά, Μυλωνά (λ), Γεωργίου, Τσατσούρι, Χριστοδούλου, Κουτσιβίτη, Μαλουσάρη.


 exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...