Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΕΚ: Συμφωνία Παππά με την Morgan Stanley

Σε συμφωνία με την Morgan Stanley για την αποπληρωμή και τη διαγραφή του ομολογιακού δανείου της ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε ο Πέτρος Παππάς.

Ο πρώην μέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ (έδωσε το ποσοστό του στους Supporters) εξηγεί με γραπτή του δήλωση, πως κατάφερε μαζί με τον Νάσο Θανόπουλος να διαπραγματευτούν την αποπληρωμή του δανείου ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, που θα πληρώσει ο ίδιος τις προσεχείς ημέρες.

Το ομολογιακό δάνειο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα βάρη της Ένωσης, η οποία έχει κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA να δώσει εξηγήσεις για την κακή οικονομική της κατάσταση και βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με τον κίνδυνο του αποκλεισμού από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση:
«Βλέποντας τις συζητήσεις της «ομάδας 2004» να συνεχίζονται αλλά τον χρόνο να περνά, ο Νάσος Θανόπουλος και εγώ, αναλάβαμε την πρωτοβουλία του να προχωρήσουμε και να κλείσουμε τελική συμφωνία με την Morgan Stanley για διαγραφή του δανείου έναντι σεβαστού ποσού το οποίο και θα πληρώσουμε εντός των προσεχών ημερών.
Θεωρούμε ότι έτσι απελευθερώνουμε την ομάδα μας από ένα χρέος το οποίο ανατοκιζόμενο είχε ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και της δίνουμε τη δυνατότητα να μειώσει αποφασιστικά τα χρήματα που χρωστά, αλλά και για να δείξουμε έμπρακτα στην UEFA ότι ένα τόσο σημαντικό δάνειο αποπληρώνεται οριστικά.
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την Morgan Stanley και τους ανθρώπους της που επί πολλές ημέρες ασχολήθηκαν με τη σημαντική αυτή υπόθεση και βοήθησαν αποφασιστικά την ομάδα μας στην ίσως πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της.
Ο Νάσος και εγώ ελπίζουμε και έχουμε την πεποίθηση ότι οι πρώην συμμέτοχοι μας αλλά και άλλοι ΑΕΚτζήδες που μπορούν να βοηθήσουν και εκείνοι οικονομικά, μέσα και έξω από το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», με έναυσμα αυτή την πρωτοβουλία μας, θα πάρουν τη σκυτάλη ώστε η ομάδα μας να λάβει την αδειοδότηση της UEFA και θα φέρουν το έργο της διάσωσης της ΑΕΚ εις αίσιον πέρας βάζοντας την ξανά στον δρόμο για ένα νέο και ελπιδοφόρο μέλλον.
Πέτρος Παππάς»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...