Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

«Κλωτσάει» η NOVA για την θύρα 6 του Γεντί Κουλέ!

Το «άνοιγμα» της θύρας 6 στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με την τοποθέτηση πλέγματος ύψους 2 μέτρων , μπορεί να «πέρασε» προσωρινά τουλάχιστον από την αστυνομία, αλλά όχι και από τη ΝΟVA!

Η συνδρομητική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος και έχει τον πρώτο λόγο σε θέματα ορατότητας και κάλυψης  των αγώνων που χρηματοδοτεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, ενημέρωσε ήδη την Διοικούσα της ΠΑΕ ΟΦΗ ότι το πλέγμα πρέπει να αφαιρεθεί καθώς εμποδίζει την λήψη  του αγώνα από την κάμερα που τοποθετείται στο συγκεκριμένο σημείο!

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε «πονοκεφάλους» στην Διοικούσα του ΟΦΗ, η οποία προσπάθησε να εκμεταλευτεί την συγκεκριμένη θύρα, η οποία στα προηγούμενα παιχνίδια  του ΟΦΗ παρέμενε κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Ο ΟΦΗ απάντησε στα στελέχη της NOVA ότι θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή, ώστε και η συνδρομητική να κάνει την δουλειά της, αλλά και ο ΟΦΗ να εκμεταλευτεί  αυτές τις θέσεις του γηπέδου. Για το λόγο αυτό αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο, στέλεχος της NOVA για να κάνει αυτοψία στο χώρο και να δεί τι μπορεί να γίνει.

Πάντως η αρχική θέση της NOVA είναι αρνητική και ζητάει να αφαιρεθεί  το πλέγμα και να επιστρέψει η θύρα στην προηγούμενη  κατάσταση, δηλαδή να μένει κενή! Αν επιμείνει σε αυτήν την της απόφαση, τότε ο ΟΦΗ δεν μπορεί να πράξεη διαφορετικά, καθώς η NOVA που χρηματοδοτεί το πρωτάθλημα, έχει το δικαίωμα να "λύνει και να δένει" σε τέτοιου είδους θέματα και η κάθε ομάδα που έχει υπογράψει την σύμβαση, οφείλει να ακολουθεί τις αποφάσεις της.

Να σημειωθεί ότι στην θύρα 6 στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκαν φίλοι του «δικεφάλου» του Βορρά και όλα κύλησαν ομαλά, όμως από ότι φαίνεται η αστυνομία δεν δίνει το «πράσινο» φώς για να συμβεί κάτι ανάλογο στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναικό στο Γεντί Κουλέ, όπου παρά την δέσμευση των ανθρώπων του ΟΦΗ ότι στην θύρα αυτή θα φιλοξενηθούν οπαδοί του ΟΦΗ και όχι της φιλοξενούμενης ομάδας, η αστυνομία παραμένει αρνητική(μόνο για αυτά τα παιχνίδια).

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...