Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 του Πλατανιά

Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά.


Το γκολ ήρθε στο 70': τότε, ο Λαδάκης έπιασε σουτ, κόντρα της μπάλλας στον Φάισκα, στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Πλατανιά(1-0).


Η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, ο αργός ρυθμός και το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς είχαν ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί ένα από τα πιο ανιαρά ματς της εφετινής σεζόν.

Ο Πανθρακικός πήρε τα ηνία μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο εικοσάλεπτο, επιτιθέμενος κυρίως από τις πτέρυγες, προκειμένου να αποφευχθεί η "πολυκοσμία" του κέντρου" και στο 30' ο Ιγκόρ ντε Σόουζα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αντώνη Γιωργαλλίδη.
Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Άκη Μάντζιου ενέτεινε την πίεση προς τα καρέ του Πλατανιά, ο οποίος εν αντιθέσει με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν ακίνδυνος επιθετικά και τελικά το πλήρωσε.

Η υπεροχή του Πανθρακικού στο δεύτερο ημίχρονο επιβεβαιώθηκε στο 71ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Αντώνη Λαδάκη, η μπάλα βρήκε στον Φερνάντες, πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 30' με τον Ιγκόρ.

19ο λεπτό: Κεφαλιά του Φαΐσκα, η μπάλα άουτ.

30ό λεπτό: Σουτ του Ισκόρ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

61ο λεπτό: Καλό σουτ του Ρομέου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.

71ο λεπτό ΓΚΟΛ: Σουτ του Λαδάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Φαΐσκα και πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά, η μπάλα "κρέμασε" τον Γιωργαλλίδη, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και παραβίασε την εστία του Πλατανιά.

89ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Βλαχοδήμου, η μπάλα άουτ.


Διαιτητής: Δημητρόπουλος.

Κίτρινη: Λαδάκης.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Λαδάκης, Τζάνης(81' Τριανταφύλλου), Εμπόου, Ιγκόρ, Μολίνα(55' Μπαϊκαρά), Ρομέου(84' Χασομέρης), Μπεν.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντεζ, Φάισκα, Αγκιλέρα, Δημήτρης(46' Μπέλιτς), Καζναφέρης(74' Τόρες), Μενδρινός, Σιαλμάς, Βλαχοδήμος, Κάταϊ(46' Γουνδουλάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...