Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Βρήκε το... κουμπί ο Εργοτέλης, 2-0 τη Βέροια!

Με τον Κούμπικ να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και να αλλάζει υπέρ του Εργοτέλη τη ροή του αγώνα, οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-0 της Βέροιας, δίνοντας παράλληλα αξία στο "διπλό" της Νέας Σμύρνης την προηγούμενη αγωνιστική.


Ο Εργοτέλης έκανε βαθμολογικό άλμα για να αποφύγει τις περιπέτειες, ανεβαίνοντας στους 27 βαθμούς! Στον αντίποδα, η Βέροια έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς «τρίποντο» και παρέμεινε στους 19 βαθμούς και την προτελευταία θέση.

Στο α' ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν ήταν καθόλου καλοί, με την Βέροια να ελέγχει το ματς. Η είσοδος του Κούμπικ στην επανάληψη έδωσε στον Εργοτέλη αυτό που του έλειπε. Αυτός δημιούργησε το πρώτο γκολ, με τη δική του σέντρα με αυτογκόλ του Μπάρμπα να καταλήγει στα δίχτυα στο 56' ενώ με καταπληκτικό γκολ έκανε το 2-0 ο Μπαντιμπανγκά στο 86'.

Οι φάσεις του αγώνα

20' Πρώτη καλή στιγμή με την Βέροια με τον Παυλίδη να ξεμαρκάρεται και να κάνει ένα ωραίο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα έξω από τα δοκάρια του Στοϊκοβιτς.

27' Δεύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Μπαργκάν να καταλήγει σύρριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

34' Ο Ιμπραήμ επιχειρεί ένα σουτ αλλά είναι αδύναμο με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στον τερματοφύλακα Καντιμοίρη.

36' Καλές προϋποθέσεις δημιουργήθηκαν για τον Χαντί αλλά αντί να σουτάρει, γύρισε τη μπάλα εκεί όπου δεν υπήρχε συμπαίκτης του, σπαταλώντας μια φάση για τους γηπεδούχους.

39' Μακρινό σουτ του Χαντί, ο Καντιμοίρης απέκρουσε τη μπάλα προ του Διαμαντάκου.

Λήξη ημιχρόνου, 0-0 στο Παγκρήτιο.

Έναρξη β' ημιχρόνου

46' Δυνατά μπήκε στο β' ημίχρονο ο Εργοτέλης, καθώς μετά από σέντρα του Κούμπικ, ο Διαμαντάκος επιχείρησε την κεφαλιά αλλά έστειλε άουτ τη μπάλα.

56' Γκολ για τον Εργοτέλη! Από σέντρα του Κούμπικ, ο Διαμαντάκος και οι αμυντικοί της Βέροιας έπεσαν πάνω στην μπάλα και τελικά με αυτογκόλ του Μπάρμπα έγινε το 1-0!

76' Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια, με τον Τραπ να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

86' 2-0 ο Εργοτέλης! Ο Μπαντιμπανγκά με ωραίο σουτ μετά από αντεπίθεση του Εργοτέλη στέλνει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στοϊκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Καρντόζο (80' Κοζορώνης), Ρομάνο, Ιμπραίμ, Χαντί (46' Κούμπικ), Διαμαντάκος, Μπαντιμπανγκά (92' Μονανκέλο).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας (87' Τζημογιάννης), Όστοϊτς, Ζεζίνιο (70' Καλτσάς), Τραπ, Παυλίδη (80' Κομόλοφ), Μπεν, Γκονσάλβες, Μπαργκάν.

Ουζουνίδης: "Ανεβήκαμε μετά τον Πανιώνιο"

Το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη έβαλε φτερά στα πόδια των παικτών του Εργοτέλη και απελευθερωμένοι έφτασαν σε μία ακόμη σημαντική νίκη, το 2-0 επί της Βέροιας, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Είχαμε σε καλή μέρα την αμυντική μας γραμμή και δεν έδωσε δικαιώματα στην Βέροια. Η σημασία του αγώνα ήταν πολύ μεγάλη, θέλαμε να κρατήσουμε το αβαντάζ του πρώτου αγώνα. Δεν είχαμε τόση ποιότητα στο παιχνίδι όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι πήραμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε. O τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη στη Νέα Σμύρνη, τόνωσε την αυτοπεποίθηση μας. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και η εικόνα τους στο γήπεδο δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε ένα τόσο αρνητικό σερί», ανέφερε ο προπονητής των Ηρακλειωτών.

Όσο για το κρητικό ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον Πλατανιά, είπε: «Θα πάμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το παιχνίδι. Γνωρίζω καλά τον Πλατανιά αλλά έχει αλλάξει αρκετά όπως έχουμε αλλάξει και εμείς. Βελτιώσαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και καταφέραμε να πάρουμε δύο νίκες που θα φανούν πολύ σημαντικές στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...