Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΟ Προβάδισμα πρόκρισης η Βουλιαγμένη

Το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή της ακόμα σε ένα final-4 πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη. Αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 με την Κίνεφ Κίρισι στη Ρωσία.


Με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Γερόλυμου, πρώτη σκόρερ με έξι γκολ, η Βουλιαγμένη απέσπασε ισοπαλία 9-9 από την Κίνεφ Κίρισι στη Ρωσία στον πρώτο προημιτελικό του Euro League. Θα έχει τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό της 12ης Μαρτίου στον Λαιμό.


Η ομάδα του Κώστα Δήμου βρήκε λύσεις απέναντι στην ισχυρή ρωσική άμυνα στο τέταρτο οκτάλεπτο. Με επί μέρους σκορ έφτασαν σε απόσταση ενός γκολ, χάρη στο τρίτο πέναλτι που κέρδισε η Αλεξάνδρα Ασημάκη και εκτέλεσε η Γερόλυμου (8-7).

Η Μπελιάεβα άνοιξε τη διαφορά στα δύο γκολ, όμως η Γερόλυμου "κρέμασε" την αντίπαλο τερματοφύλακα και μείωσε σε 9-8. Στο φινάλε η Ασημάκη κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε και πάλι η Γερόλυμου (9-9).

Στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης η Οριτσόντε Κατάνια επικράτησε με 15-11 της Χάντι Μανσίσκ στη Ρωσία και ουσιαστικά βρίσκεται ήδη στο final-4.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 3-1, 1-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ: Καρναούκι, Ζούμπκοβα 1, Προκοφίεβα 3, Τσιμανόβιτς, Κυροτσκίνα, Κρίμερ, Μπάλι, Κιριλτσέβα, Μπελίεβα 3, Κοκιριάκοβα 1, Οκουνέβα, Ρουζίκοβα, Γισίκοβα
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1,  Γερόλυμου 6, Διαμαντοπούλου, Κοντογιάννη 1, Ζοφώλη Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...