Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο 2-0

Διπλή χαρά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τους φίλους του Ολυμπιακού. Η νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου και η ανακοίνωση της μεταγραφής του ισπανού γκολκίπερ Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2018! 


Στο 85΄ ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα: «Φίλαθλοι την προσοχή σας για μία ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2018».


Ο κόσμος αποθέωσε τον Ρομπέρτο και ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ακούστηκαν τα συνθήματα :«Ρομπέρτο αλάνι για πάντα στο Λιμάνι», «Είναι τρελός ο πρόεδρος».

Ηταν η 12η νίκη του πρωτοπόρου Ολυμπιακού σε ισάριθμα ματς στην έδρα του που συνδυάστηκε με τη μεταγραφή του Ρομπέρτο.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης βρέθηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέβιντ Μόιες με συνεργάτες του. Ο σκοτσέζος κόουτς παρακολούθησε τον Ολυμπιακό που παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο. Στο α΄ ημίχρονο η ομάδα του Μίτσελ είχε απόδοση υψηλού επιπέδου και έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο β΄ ημίχρονο παρουσίασε κόπωση και έκανε λάθη σε όλες τις γραμμές.

Ο στόπερ Ιβάν Μαρκανο επέστρεψε στον Ολυμπιακό παίζοντας στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Παπαδόπουλο. Ντεμπούτο έκανε ο Ερνάν Πέρες ο οποίος έπαιξε σαν αλλαγή . Ο παραγουανός εξτρέμ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ξεχώρισε για την ταχύτητα, την άριστη τεχνική κατάρτιση και την κοφτή ντίμπλα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με δύναμη στο τερέν, έκλεισε τον Πανιώνιο στην περιοχή του και με δύο γρήγορα γκολ έφερε το ματς στα μέτρα του. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία με τους Σάμαρη, Εντινγκά. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν παθητικό ποδόσφαιρο στο α΄ ημίχρονο και δεν κατόρθωσαν να πατήσουν την Ερυθρόλευκη περιοχή. Τα πρώτα 45λεπτα ήταν μονόλογος του Ολυμπιακού.

Ο Σάμαρης με απ΄ ευθείας φάουλ νίκησε τον Παπαδόπουλο στο 11΄(1-0). Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε σκοράρει με τον ίδιο τρόπο στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Πάλι από στημένη φάση η ομάδα του Μίτσελ σημείωσε το δεύτερο γκολ. Σε κόρνερ του Κάμπελ ο Σέποβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 18΄ (2-0). Ο σέρβος φορ ήταν μέσα στις φάσεις, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες (35΄, 58΄) και γενικά με την απόδοση του έδειξε στον Μίτσελ ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στη γραμμή κρούσης.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο α΄ ημίχρονο, ωστόσο στο β΄ 45λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν σαν υπνωτισμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρήκε την ευκαιρία και βγήκε από το καβούκι της και πάτησε την εστία του Ρομπέρτο. Η είσοδος του μεσοεπιθετικού Κολοβού (τον έχει κλείσει ο Ολυμπιακός για το ερχόμενο καλοκαίρι) έδωσε ώθηση στην επίθεση του Πανιωνίου.

Μοιραίος παίκτης των φιλοξενούμενων ήταν ο Αραβίδης, Στο 53΄ ο επιθετικός του Πανιωνίου βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε για να αποκρούσει ο Ρομπέρτο. Ο ισπανός γίγαντας σταμάτησε και πάλι τον Αραβίδη στο 72΄. Σε σέντρα του Κολοβού, ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα, ο Αραβίδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο, όμως ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού κράτησε την εστία του ανέπαφη. Οι οργανωμένοι οπαδοί των Ερυθρολεύκων φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Ρομπέρτο και το σύνθημα: «Ρομπέρτο αλάνι για πάντα στο λιμάνι.

Ο Πανιώνιος απείλησε και στο 79΄, όταν σε σουτ-βολίδα του Μητρόπουλου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στην επιτυχία και τρίτου τέρματος δύο φορές με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (65΄,83΄), Και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο γκολκίπερ του Πανιωνίου, Το ίδιο έκανε και 82΄΄. Ο Πέρες απέφυγε το Πάνο, σούταρε για να αποκρούσει ο Παπαδόπουλος.

Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι: Κάμπελ, Παναγιωτούδης, Πάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέβας, Εντινγκά, Σάμαρης (69’ Πελέ), Κάμπελ, Ολαϊτάν (52΄ Πέρες), Σαβιόλα, Σέποβιτς (59΄ Ντομίνγκες).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Αραβίδης, Λάσνικ (46΄ Κολοβός), Μπούζας (77΄ Σταυροθανασόπουλος),Γιάννου (63΄ Ντούνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...