Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ίκαρος - Ολυμπιακός 64-87

Ο Ολυμπιακός βελτίωσε την αμυντική συμπεριφορά του στο β' ημίχρονο και νίκησε 87-64 τον Ίκαρο στη Χαλκίδα.

Ο Ίκαρος βάλθηκε να βάλει προβλήματα στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί από το παιχνίδι. Ο Άσκα έκανε ζημιά και παρά τους 11 γρήγορους πόντους του Λοτζέσκι οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν περισσότερο από το 24-19 του 10'. 


Μάλιστα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 27-27 πριν από το 41-38 του 38', απόρροια του χαμηλού ποσοστού που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" στο τρίποντο και του ταλέντου των παικτών του Λυκογιάννη.

Ο Ίκαρος ακολούθησε μέχρι το 42-46. Η προσήλωση των Πειραιωτών στην ατομική άμυνα αποτέλεσε τη βάση για το επιμέρους 10-2 και από τη στιγμή που η διαφορά υπερέβη το φράγμα των δέκα πόντων (58-46 στο 30'), η κατάσταση ξεδιάλυνε. Ο Σλούκας έκανε με τρίποντο το 63-49, ενώ στο 35' το σκορ ήταν ήδη 73-53 για τους "ερυθρόλευκους" που δεν απειλήθηκαν.

Παίζοντας με διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα έχει αναπόφευκτα σκαμπανεβάσματα. Η ομοιογένεια θέλει χρόνο και ο Μπαρτζώκας θα τον βρει μόνο μετά την εμβόλιμη αγωνιστική. Κόλινς και Μουν βοηθούν όσο χρειάζεται στην παρούσα φάση για να μην επιβαρύνονται οι παίκτες που κουβαλούν το βάρος στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...