Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη η Τσέλσι άλωσε το «Έτιχαντ»

Νέα τάξη πραγμάτων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δημιούργησε η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο, αποδεικνύοντας ότι είναι μια ομάδα που της αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα και πείθοντας ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους στη φετινή πρέμιερ λιγκ.


Οι «μπλε» νίκησαν μέσα στο «Έτιχαντ» την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Μάντσεστερ Σίτι του Μανουέλ Πελεγκρίνι 1-0, με γκολ του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 32ο λεπτό και απέτρεψαν τους «Πολίτες» από την επιστροφή στην πρώτη θέση της κατάταξης, όπου είχαν ανέλθει μόλις την προηγούμενη αγωνιστική.


Το τελευταίο παιχνίδι της 24ης ημέρας ήταν και το πιο συναρπαστικό. Εκτός του γκολ, που ο δεξιοπόδαρος Σέρβος αμυντικός σημείωσε με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, η ομάδα του Λονδίνου είχε δύο δοκάρια με τους Ετό (44΄) και Κέιχιλ (67΄), ενώ η αμυντική τακτική του Πορτογάλου τεχνικού «απενεργοποίησε» την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε την παραμικρή απώλεια στην έδρα της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (15 νίκες, 62-10 τέρματα). Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η Άρσεναλ παρέμεινε στην πρώτη θέση μετά την κυριακάτικη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας (2-0), με διαφορά δύο βαθμών από τις Τσέλσι και Σίτι που έπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...