Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Serie a «πάτησε» κορυφή η Μίλαν!

photo
Η Μίλαν και η Νάπολι ήταν οι μεγάλες κερδισμένες της «εμβόλιμης» 11ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «ροσονέρι» ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Παλέρμο στο «Σαν Σίρο» με 3-1, φτάνοντας στην 6η νίκη τους στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος και πέρασαν για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς την ίδια ώρα η Λάτσιο ηττήθηκε από την Τσεζένα στο «Ντίνο Μανούτσι» με 1-0!

Ο Πάτο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αλέγκρι στο 19 και στην επανάληψη τραυματίστηκε, δίνοντας τη θέση του στον Ιντσάγκι. Οι Σικελοί ισοφάρισαν στο 63 με τον Μπατσίνοβιτς, όμως στο 77 ο Ιμπραΐμοβιτς έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εύστοχο πέναλτι. Έξι λεπτά αργότερα ο Ρομπίνιο, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως& αλλαγή στην αλλαγή αντί του επίσης τραυματία Ιντσάγκι, «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους Μιλανέζους.

Την ίδια ώρα, η Νάπολι «απέδρασε» από τη Σαρδηνία, επικρατώντας 1-0 της Κάλιαρι με γκολ του Λαβέτσι στο 94 και πέρασε στην 3η θέση, καθώς ούτε η Ίντερ, ούτε και η Γιουβέντους κατάφεραν να νικήσουν!

Οι «νερατζούρι» έμειναν στο 1-1 με τη Λέτσε στο «Βία ντελ Μάρε», παρότι προηγήθηκαν με τον Μιλίτο στο 76, καθώς τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ολιβέρα, ενώ το ίδιο σκηνικό έγινε και στο «Ριγκαμόντι», όπου η Μπρέσια ισοφάρισε τη Γιουβέντους με ένα εξαιρετικό σουτ του Ντιαμάντι στο 73, δύο λεπτά μετά το γκολ του Κουαλιαρέλα, με το οποίο προηγήθηκαν οι «μπιανκονέρι».

Σημαντική νίκη πήρε και η Ρόμα, κάμπτοντας την αντίσταση της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο» με 3-2 και συνέχισε την «αναρρίχησή» της στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 6η θέση.

Στα υπόλοιπα ματς, Κατάνια και Τζένοα επιβλήθηκαν 1-0 των Ουντινέζε και Μπολόνια αντίστοιχα, ξεφεύγοντας τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ Κιέβο και Μπάρι «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Μπεντεγκόντι».
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Μπρέσια Γιουβέντους 1-1

73 Ντιαμάντι 71 Κουαλιαρέλα

Κάλιαρι Νάπολι 0-1

94 Λαβέτσι

Κατάνια Ουντινέζε 1-0

60 Μάξι Λόπες

Τσεζένα Λάτσιο 1-0

85 Παρόλο

Κιέβο Μπάρι 0-0
sportnet
-

Τζένοα Μπολόνια 1-0

81 Μιλανέτο

Λέτσε Ίντερ 1-1

79 Ολιβέρα 76 Μιλίτο

Μίλαν Παλέρμο 3-1

19 Πάτο, 77 πέν. Ιμπραΐμοβιτς, 83 Ρομπίνιο 63 Μπατσίνοβιτς

Ρόμα Φιορεντίνα 3-2

45 Σιμπλίσιο, 51 Μποριέλο, 77 Περότα 69 Τζιλαρντίνο, 89 Ντ΄Αγκοστίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...