Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Χρειάζεται (και) επιθετικό ο Ολυμπιακός;

O ατζέντης του ιρανού μέσου της Οσασούνα Τζαβάντ Εκουνάμ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο εκπρόσωπος του αργεντινού μέσου Αριέλ Ιμπαγάσα βρίσκεται ήδη εδώ και το σίριαλ με τον βραζιλιάνο αριστερό χαφ Νενέ καλά κρατεί. Παρ΄ όλα αυτά τόσο κροατικά δημοσιεύματα που θέλουν τους Ερυθρόλευκους να εξετάζουν την περίπτωση του γεννημένου στη Βραζιλία διεθνούς Κροάτη Εντουάρντο ο οποίος αγωνίζεται στην Αρσεναλ, όσο και αντίστοιχα από το Βέλγιο που έκαναν χθες λόγο για πρόταση ύψους 3,9 εκατ. ευρώ στην Αλκμααρ για τον 23χρονο βέλγο φορ Μούσα Ντεμπελέ επαναφέρουν τη συζήτηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της πειραϊκής ομάδας.

Χρειάζεται προσθήκη ο Ολυμπιακός στην επίθεση ή είναι αρκετή η παρουσία των Ματ Ντάρμπισαϊρ , Κώστα Μήτρογλου και Ντιόγο; Σύμφωνοι, η παρουσία τριών κυνηγών υποχρεώνει τον γερμανό τεχνικό κ. Εβαλντ Λίνεν και τους παράγοντες του συλλόγου να αναζητήσουν ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα πολλά κενά του ρόστερ σε άλλες θέσεις, όμως μια ματιά στις επιδόσεις των παραπάνω μάλλον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι απαιτείται και μεταγραφή γκολτζή.

Είναι δεδομένο ότι η αποτελεσματικότητα των επιθετικών εξαρτάται από τη λειτουργία όλης της ομάδας, όμως σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου εξ αυτών (ειδικά ο Ντάρμπισαϊρ και ο Ντιόγο έχουν ταλαιπωρηθεί) ο κ. Λίνεν θα μείνει με δύο επιθετικούς. Και όπως αποδείχθηκε και την περασμένη σεζόν, πολύ δύσκολα μπορεί να βγει η... χρονιά.

Είναι αλήθεια πως παρ΄ ότι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης επιχείρησε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη των οπαδικών προσδοκιών για τα μεταγραφικά λέγοντας ότι δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα, φαίνεται ότι η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης απασχολεί και τους ιθύνοντες της ομάδας. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε πέρυσι τα γκολ που περίμενε από τους επιθετικούς του και η παρουσία στον Παναθηναϊκό του Σίντνεϊ Γκοβού δίπλα στον Τζιμπρίλ Σισέ (πέτυχε πέρυσι 29 γκολ σε όλες τις διοργανώνεις!) ανεβάζουν τον πήχη, όσο και αν οι παράγοντες των Ερυθρολεύκων επιμένουν να τον κρατούν χαμηλά. Εν τω μεταξύ η Μπολόνια έκανε την πρώτη επίσημη κίνησή της για τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο ιταλικός σύλλογος έστειλε έγγραφο στον Ολυμπιακό που επισημοποιεί το ενδιαφέρον του. Οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται, συνεπώς μόνο αν σπάσει η ρήτρα των 7 εκατ. ευρώ μπορεί να γίνει κάτοικος Ιταλίας ο έλληνας πολυσύνθετος διεθνής αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...