Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Κάλεσμα Γκοβού στον Κρις «ακολούθησέ με στον Παναθηναϊκό»

Αθήνα
Ο Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει την θέση του κεντρικού αμυντικού με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, με τους Ουιλιάμ Γκαλάς και Κρις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του «τριφυλλιού». Αναφορικά με την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού της Λιόν, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει έναν σημαντικό σύμμαχο, στην προσπάθεια που κάνει για να τον αποκτήσει. Το όνομα αυτού, Σίντνεϊ Γκοβού.

Ο Γάλλος επιθετικός διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον πρώην συμαπίκτη του και όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Goal» οι δυο τους είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τον Γκοβού να... ψήνει τον Κρις να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να έρθει στην Ελλάδα!

Ο Γκοβού προέτρεψε τον Κρις να τον ακολουθήσει στην Παιανία, μιλώντας του με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον σύλλογο όσο και για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί των «πρασίνων» στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του.

Περισσότερες εξελίξεις στην υπόθεση απόκτησης του Κρις αναμένεται να υπάρξουν την Δευτέρα.

Το παλεύει για Γκαλάς

Παράλληλα με την περίπτωση του Κρις, στον Παναθηναϊκό θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την απόκτηση του Γάλλου διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Ουιλιάμ Γκαλάς.

Οι άνθρωποι των «πρασίνων» είχαν νέες επαφές με την πλευρά του παίκτη, προσπαθώντας να ρίξουν τις απαιτήσεις του στο 1,5 εκ. ευρώ, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο, ενώ ο Γάλλος αξιώνει περίπου 2 εκ. ευρώ.

Επίσης, πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις δημιουργεί και το πριμ μεταγραφής ύψους 500.000 ευρώ που ζητάει ο μάνατζερ του Γκαλάς. Η υπόθεση του Γκαλάς αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε θα υπάρξει και η τελική απάντηση του παίκτη.

Και ο Μοϊσές στη λίστα

Άλλο ένα όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «O'Jogo», οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Μοϊσές της Μπράγκα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να αρέσει στον Κάρλος Φρέιτας, αλλά οι Πορτογάλοι δεν εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, έχοντας ήδη απορρίψει πρόταση από το Κατάρ.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Σπαρτάκ Μόσχας, Κρουζέιρο, Φλαμένγκο και Μποαβίστα, λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ενδιαφέρθηκε για Ντιακιτέ

Το όνομα του Μομπίντο Ντιακιτέ απασχόλησε τον Παναθηναϊκό και ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι όντως οι «πράσινοι» κινήθηκαν για την απόκτησή του, αλλά οι διαπραγηματεύσεις δεν είχαν αίσια κατάληξη: «Οι ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτησή του έκριναν υπερβολικές τις απαιτήσεις της Λάτσιο που ανέρχονται στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Μίλησα με την Μπολόνια, η οποία επίσης έκανε πίσω λόγω του κόστους. Τώρα μιλάμε με την Κιέβο και την Πάρμα, αλλά δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά ο Ούλις Σαβίνι.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιές ομάδες προσπάθησαν να αποκτήσουν τον πελάτη του από το εξωτερικό, επιβεβαίωσε την κρούση του Παναθηναϊκού: «Οι μοναδικές προσεγγίσεις ήταν από Παναθηναϊκό και Σέλτικ, οι οποίες, όμως, δεν ευδοκίμησαν και δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...